Acasa Telefoane Primul smartphone semnat VAIO, disponibil si in Europa

Primul smartphone semnat VAIO, disponibil si in Europa

by Dragos Schiopu

Brandul Vaio a fost abandonat dupa ce Sony a cedat actiunile catre compania Japan Industrial Partners, Sony mai beneficiaza doar de 5% din actiunile brand-ului Vaio. Compania va prezenta primul smartphone sub brand-ul Vaio in cadrul unui eveniment sustinut astazi.

Acest smartphone nu va fi limitat doar la pietele asiatice, asa cum sustin anumite zvonuri. Potrivit unui site de tehnologie din Grecia smartphone-ul va fi disponibil si pe pietele din Europa.

vaio

Primul smartphone semnat Vaio poarta numele de Vaio Phone (model VA-10j). Smartphone-ul beneficiaza de un procesor Snapdragon 410 si va rula pe 64 de biti si de un ecran de 5 inch care suporta o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Telefonul va dispune de 2 GB memorie Ram si de 16 GB memorie interna care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD pana la 64 de GB. Vaio Phone va rula sistemul de operare Android cu versiunea 5.0 Lollipop.

Vaio Phone are o greutate de doar 130 grame si vine cu o baterie de 2.500 mAH.

Camerele foto sunt foarte bune pentru a va satisface nevoia de fotografiere si de selfie-uri, camera principala fiind de 13 MP si cea secundara este de 5 MP.

Din pacate nu exista imagini oficiale cu noul smartphone semnat Vaio, dar posibil ca design-ul telefonului sa fie inspirat din modelul Sony Xperia Z3. Momentan nu se cunosc informatii despre pretul telefonului doar se stie ca telefonul va fi livrat intr-un ambalaj complet negru cu logo-ul Vaio.

vaio-smartphone-package

s-ar putea sa-ti placa