Acasa Diverse Primul magazin Google a fost deschis in Londra

Primul magazin Google a fost deschis in Londra

by Dragos Schiopu

Primul magazin Google a fost deschis astazi, 11 martie, in Londra, intr-o locatie generoasa ca spatiu, dotata cu produsele companiei dar si cu ecrane tactile imense pe care pot fi testate aplicatiile Google, cum ar fi Google Earth.

primul magazin google

Magazinul va fi folosit de Google si pentru organizarea anumitor evenimente dedicate produselor sau serviciilor sale, iar consultantii de aici vor oferi suport specializat pentru produsele companiei.

Pentru fanii Google, cele mai importante spatii din magazin va fi cele de distractie: vor exista doua ecrane mari pe care vizitatorii pot explora lumea prin Google Earth sau pot crea doodle-uri.

Doodle-urile sunt reprezentari ale logo-ului afisat pe prima pagina Google (www.google.ro) personalizate in functie de anumite evenimente sau sarbatori, aniversari si zile de nastere ale unor artisti, figuri istorice si oameni de stiinta faimosi in intreaga lume. Doodle-urile sunt foarte populare printre utilizatorii Google, unii dintre ei avand drept hobby colectionarea acestora. Acestea sunt disponibile si la adresa de aici.

Tot in acest magazin vor fi organizate cursuri despre securitatea in spatiul online, despre cum functioneaza diverse produse si cum ne pot ajuta diferite dispozitive conectate intre ele a avea un stil de viata mai bun si mai conectat.

Magazinul situat in Londra, pe Tottenham Court Road intr-un spatiu al retailer-ului Currys, este primul deschis de Google sub brand propriu. Acum patru ani, in aceeasi zona, a mai existat un magazin Google, insa se numea „Chromezone”.

Mai multe detalii despre acest magazin pot fi urmarite in clipul video de mai jos.

s-ar putea sa-ti placa