Acasa Telefoane Primele imagini cu Samsung Galaxy S8

Primele imagini cu Samsung Galaxy S8

by Dragos Schiopu

Inca mai sper ca voi reusi sa imi schimb si eu telefonul. Nu vreau sa-l schimb pentru ca este vechi, ci mai degraba pentru faptul ca a inceput sa-mi faca ceva probleme. Si pentru ca nu vorbesc prostii mai ales in privinta obiectelor pe care le folosesc si care-mi sunt utile am sa va spun ca nu se mai poate conecta la internet, nu mai pot primi mesajele integral si nici nu pot trimite, iar mai mult decat atat uneori nici macar nu pot sa sun diverse persoane pe care le am in agenda la contacte.

Poate ca saracul meu telefon isi cere si el dreptul la o vacanta pentru ca astfel nu imi explic cum de nu mai vrea sa mai functioneze si oricum ar fi ar trebui ca eu sa fiu multumita pentru toata aceasta perioada in care el si-a facut treaba foarte bine. Iar pentru ca in acest articol am adus vorba despre telefoane, ei bine, vreau sa va atasez mai jos cateva imagini cu Galaxy S8.

Referitor la Samsung Galaxy S8 am auzit de fapt am si citit cateva controverse despre senzorul de amprenta, dar mai multe detalii despre aceasta controversa gasiti chiar aici. Pe mine una nu prea ma intereseaza senzorul de amprenta, ci mai degraba mi-as dori un telefon care sa-mi permita sa realizez exact aceleasi lucruri pe care le faceam odata cu telefonul din dotare.

Nu ma atrage nici aspectul incredibil de placut daca nu imi poate satisface nevoile esentiale cum ar fi sa trimit mesaje, mail-uri, sa deschid diverse pagini de pe  internet, sa pot vorbi la telefon in voie fara intreruperi si sa nu uit sa pot accesa paginile mele de socializare.

Si, da, am nevoie de toate aceste lucruri deoarece obisnuiesc sa-mi fac o parte din treburi in timp ce sunt pe drum, in maxi taxi. Asa ca voi astepta sa vad ce pregatesc cei de la Samsung si sa ma hotarasc intr-un final ceea ce voi alege. Cu cat astept mai mult se pare ca imi largesc gama mea de optiuni in ceea ce priveste luarea unei hotarari asupra telefonului. Sper ca in curand sa fac alegerea potrivita si de ce nu poate trec la un alt nivel.

s-ar putea sa-ti placa