Acasa Telefoane Primele imagini cu iPhone 6

Primele imagini cu iPhone 6

by Dragos Schiopu

ADR_Iphone6_01

Inaintea fiecarei lansari a unui smartphone sau tableta de renume mondial, chinezii ne fac marea surpriza sa publice fotografii cu viitorul produs. Intentia din partea acestora nu este intocmai una rea, ba chiar ofera potentialilor clienti o idee despre viitorul device pe care il vor lansa.

Cu siguranta nu toate imaginile care apar pe internet si au legatura cu viitorul iPhone au un caracter real, dar ne ajuta sa ne propunem intr-un mod imaginar propriul concept al viitorului telefon. De data aceasta,  se pare ca o echipa de tineri dezvoltatori prezinta intr-un scurt clip video ideea viitorului iPhone 6.

iPhone 6, precum si in celelalte editii se lasa asteptat de catre fani. Cand Apple va anunta ca se pregateste de lansarea unui nou smartphone sau tableta, toate incep sa se lege. Sa ne amintim putin despre lansarea lui iPhone 5 care a fost un real succes, si a adus bucurie in casele multora.

Un iPhone in ziua de astazi este o necesitate, precum si celelalte smartphone-uri de calitate. Cu cat performantele si materialele de calitate sunt mai bune, cu atat si clientii vor deveni mult mai permisivi. Indiferent daca un iPhone sau un alt telefon se lanseaza, e clar ca se va face zarva in mediul online.

De data aceasta ar trebui sa  ne asteptam la un super telefon din partea celor de la Apple. In atatia ani de experienta speram ca au invatat sa traga cu ureche si la cerintele utilizatorilor. Cu toate acestea momentan nu se stiu prea multe informatii despre lansarea viitorului iPhone, dar din clipul publicat mai jos putem deduce ca display-ul va fi de 4,7 inch si cu mult mai subtire fata de predecesorul sau.

Evident, fiind vorba doar despre un clip video lansat pe internet, ideea in sine este tratata precum un zvon in care nimic nu este sigur. De indata ce vor aparea imagini oficiale din partea Apple, vom incerca sa le oferim mai departe spre deliciul fanilor.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dragosus 12-05-2014 - 19:04

Mod de curiozitate sa vad daca va rezista iphone pentru inca 4 modele:) anuale, spun asta ca din punctul meu de vedere android parca prinde tot mai mult teren, iar windows phone parca e putin depasit.
Ma intreb, oare daca aplicatiile de pe iphone 6 merg si pe 5 sau invers.

overclockit 20-05-2014 - 00:22

Nu au cum sa nu reziste, sunt singurii care ofera telefoane cu iOS, asta inseamna aplicatii si jocuri in exclusivitate si un mediu de programare mai accesibil pentru dezvoltatori. Statistic, un dezvoltator de aplicatii de iOS, cu toate ca plateste mai mult ca sa inscrie o aplicatie in App Store, in final castiga mai mult decat prin Play Store.
Aplicatiile ar trebui sa mearga, de ce nu? Stim cu totii ca Apple se bazeaza pe optimizare si pe integrarea software-ului in hardware. Singurul motiv pentru care nu ar merge ar fi arhitectura pe 64bits vs 32bits, dar cu siguranta se va gasi o solutie.
Am vazut ca vor sa faca iPhone 6 rezistent la apa, chiar am postat niste imagini cu macheta scufundata.

Comentariile sunt inchise.