Acasa Diverse Power Boost Keychain – un incarcator portabil pentru smartphone de la PhotoJojo

Power Boost Keychain – un incarcator portabil pentru smartphone de la PhotoJojo

by Dragos Schiopu

De cand cu atatea smartphone-uri, foarte putini reusim sa ne abtinem de la butonatul lor astfel incat acumulatorul sa ne tima destul de mult. Cand esti intrebat cat te tine bateria telefonului, de cele mai multe ori le spui o zi, dar defapt acea zi se refera de dimineata cand pleci de acasa pana seara cand te intorci, adica cel mult 12 ore. Dar ce te faci cand esti plecat departe si nu ai un incarcator la indemana?

Power Boost Keychain este unul din cele mai noi incarcatoare sau mai bine zis baterii externe lansate pe piata. Este disponibil pentru iPhone 5/5s/5c si este produs e catre PhotoJojo, cunoscut pentru accesoriile dedicate fotografiei. Power Boost Keychain este un incarcator de buzunar, costa 40 de dolari si datorita lui, te mai tine bateria iPhone-ului o ora si jumatate in plus doar plin simpla conectare.

Jucaria vine in doua variante, una ce dispune de Lightning si cealalta de USB pentru terminale ce functioneaza pe sistemul de operare Android. Dispune de o baterie de 800 mAh care ar trebui sa creasca durata de viata a smartphoneului cu 30%.

Power Boost Keychain vine in pachet cu un calbu USB integrat pentru incarcarea bateriei de la laptop.

s-ar putea sa-ti placa