Acasa Diverse iOS 7.1 aduce modificari de design si doua functii noi

iOS 7.1 aduce modificari de design si doua functii noi

by Dragos Schiopu

iOS 7.1 aduce modificari de design si doua functii noi. Deja s-a dat drumul la versiunea iOS 7.1 beta 4 si poate fi testata de catre developers. Aceasta aduce modificari, printre ele se numara butoanele atat pentru tastatura cat si pentru aplicatia de telefon ce seamana cu cele de pe Android, dar si iconite mai inchise la culoare.

Multi spun ca exista o problema cu privire la culorile alese de catre Apple pentru noul iOS 7, in mare parte a fost facuta comparatia cu un curcubeu, iar acum designerii Apple au ales nuante mai inchise.

Alta modificare este legata de culorile tastaturii, desi diferentele nu sunt foarte mari este vorba de un contrast mai mare pentru tastatura noului iOS 7.1, diferentele cele mai vizibile fiind pentru iPad.

Butoanele in aplicatia Phone sunt altfel acum, sunt rotunde si se aseamana foarte tare cu cele de pe telefoanele cu Android, intalnite mai la toate telefoanele ce ruleaza pe acest sistem de operare, mai ales la cele de raspuns sau de respins/inchis apelurile.

Designerii de la Apple au ales si un Slider nou pentru Shutdown, aceasta vine si cu cele doua noi functii. Aceasta modificare este cea mai vizibila din toate modificarile cu care vine iOS 7.1, a disparut fundalul rosu si a fost introdusa iconita butonului de power.

Ceea ce face Apple defapt este sa rotunjeasca mai mult toate iconitele si sa le micsoreze. Primele icoane rotunde au fost introduse odata cu avatarurile din lista de contacte.

In aplicatia Music, apar de aceasta data butoane in loc de linii de text link ca in prezent, astfel le face mai vizibile prin adaugarea fundalului.

Desi multi erau foarte nemultumiti de atat de mult alb in grafica noului sistem d eoperare, Apple introduce o noua optiune „Reduce white point” pentru un contrast mai mare. Desi unora li se parerea prea obositor efectul parallax, acum va exista o setare de dezactivare direct din ecranul de schimbare a imaginii de background. Aceasta modificare va putea fi facuta atat pentru fundalul de lock screen cat si pentru cel de home screen.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.