Acasa Jocuri Plant Nanny, aplicatia care iti aduce aminte sa bei apa

Plant Nanny, aplicatia care iti aduce aminte sa bei apa

by Dragos Schiopu

De-a lungul timpului am folosit mai multe aplicatii care pana la urma fac acelasi lucru, iti amintesc la un interval de timp ca trebuie sa consumi o anumita cantitate de apa.

plant nannyAceste tipuri de aplicatii sunt excelente atunci cand lucrezi foarte mult si simti ca timpul trece pe langa tine, poti spune chiar ca uiti sa consumi apa. Insa, pentru a nu ajunge la deshidratare, poti incerca una dintre aceste tipuri de aplicatii, insa eu astazi vin cu o recomandare mult mai eficienta, evident, dupa parerea mea.

Aceasta poarta denumirea de Plant Nanny, iar fata de restul aplicatiilor, te face sa te ti dupa un anumit program. Stim cu totii ca atunci cand te apuci de un nou stil de viata esti foarte motivat, dar cu timpul, din pacate, aceasta motivatie dispare. Chiar si la baut apa frecvent avem nevoie de o oarecare motivatie.

Ei bine, aceasta motivatie este data de elementul central al acestui joculet. Atunci cand bem un pahar cu apa nu facem altceva decat sa udam o floare, aceasta fiind vesela atunci cand consumam apa necesara, iar atunci cand uitam, aceasta este foarte trisa si da semne de ofilire.

Mai exact, prin paharele de apa baute avem grija de floarea pe care ne-am ales-o, pana la urma sunt multe persoane care au grija de animalute pe telefoanele lor inteligente, de ce sa nu o facem si acum, mai ales ca are beneficii si in plan real, nu doar virtual.

Singura problema pe care o constat la aceasta aplicatie este cantitatea de apa pe care trebuie sa o bem zilnic. Stim cu totii ca necesarul de apa il putem lua si din alte alimente, nu doar din apa in starea ei prea bine cunoscuta, acest lucru inseamna ca aplicatia ar avea nevoie de un update unde sa notam si ce alimente consumam, nu sa adunam doar paharele cu apa.

In fond, aplicatia este foarte amuzanta si ajuta sa consumati o anumita cantitate de apa, ea va aduce aminte si nu in ultimul rand, realizeaza tot felul de statistici pe care le poti lua la un anumit timp in seama.

Aplicatia este disponibila pe cele mai importante platforme:

Android | iOS | Windows Phone

s-ar putea sa-ti placa