Acasa Diverse Imbunatateste-ti modul de comunicare cu Blinq

Imbunatateste-ti modul de comunicare cu Blinq

by Dragos Schiopu

Blinq este o aplicatie care promite sa imbunatateasca modul de comunicare in mediul online. Blinq va arata cele mai recente actualizari ale persoanei cu care comunicati cu ajutorul aplicatiilor de mesagarie. Cu ajutorul acestei aplicatii nu o sa mai pierdeti nici o actualizare ale persoanei cu care comunicati.

Odata instalat, Blinq apare ca un punct alb in aplicatiile de mesagerie. Cum ar fi aplicatia de mesagerie a telefonului, Facebook Messenger, WhatsApp, Skype si Hangouts. Blinq va arata cele mai importante actualizari si stiri despre persoana cu care comunicati. Cu aceasta aplicatie economisiti timp pentru ca nu mai trebuie sa verificati fiecare cont de pe o retea de socializare, a persoanei respective. Aplicatiile de socializare suportate de Blinq sunt: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin etc. Toate actualizarile, persoanei cu care comunicati, din retelele de socializare vor fi afisate in aplicatia Blinq.

Cu ajutorul aplicatiei Blinq nu vei mai avea nevoie de Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin. Pentru ca cu ajutorul aplicatiei vei sti tot despre orice persoana cu care comunici intr-o aplicatie de mesagerie.

Din punctul meu de vedere aplicatia Blinq este o aplicatie foarte utila. In primul rand ca nu mai trebuie sa intri pe toate retele de socializare pentru a afla ultimele actualizari a unei anumite persoane si in al 2-lea rand pentru ca te scapa de aplicatia Facebook care consuma foarte multe resurse si iti ingreuneaza dispozitivul.

Aplicatia este foarte utila si dependentiilor de Facebook, care doresc sa scape de acest viciu.

Mai jos puteti urmari un videoclip de prezentare a aplicatie Blinq:

https://www.youtube.com/watch?v=rKa_I9mrq98#t=31

Aplicatia Blinq se poate instala gratuit pe Android de aici si pe iOS de aici.

s-ar putea sa-ti placa