Acasa Diverse Phound! – recupereaza-ti telefonul pierdut

Phound! – recupereaza-ti telefonul pierdut

by Dragos Schiopu

Kaspersky Lab a lansat la inceputul lunii martie Phound!, o aplicatie gratuita care iti permite sa-ti protejezi dispozitivele mobile si datele personale. In plus, ai posibilitatea de a recupera un dispozitiv pierdut, prin intermediul portalului My Kaspersky. 

phound

Controlarea dispozitivului si a datelor stocate pe acesta poate fi facuta de la distanta prin intermediul portalului My Kaspersky, de indata ce utilizatorul a instalat Phound! pe telefon si a creat cont pe pagina my.kaspersky.com.

In caz de pierdere sau furt, folosind contul My Kaspersky, utilizatorul poate bloca dispozitivul pentru a preveni accesul neautorizat, avand si posibilitatea de a accesa GPS-ul, retelele GSM sau Wi-Fi pentru a-l localiza.

phound

 

Daca dispozitivul este pierdut prin casa sau la birou, utilizatorul poate activa din MK functia Alarm, iar dispozitivul va face un zgomot puternic pana cand utilizatorul il va gasi si va introduce un cod secret. In plus, utilizatorul poate folosi Phound! pentru a sterge toate datele personale stocate pe dispozitiv si pe cardul SD de la distanta, inclusiv contacte, mesaje, fotografii, avand totodata posibilitatea de a-l reseta in caz de nevoie.

Aplicatia Kaspersky Phound! este disponibila doar pentru telefoane cu sistem de operare Android si poate fi descarcat gratuit de aici.

Kaspersky Lab este o companie de software care produce programe de securitate. Peste 120 de companii detin licente tehnologice Kaspersky.

s-ar putea sa-ti placa