Acasa Tehnologie Philips a lansat un monitor Quad HD

Philips a lansat un monitor Quad HD

by Dragos Schiopu

Este incredibil cat de mult a evoluat calitatea imaginilor in ultimul deceniu si pare ca tot continua sa se dezvolte aceasta industrie, ajungand acum sa vorbim despre monitoare Quad HD, ceea ce acum cativa ani nici macar in visele noastre nu exista. Acum insa monitoarele Quad HD sunt o realitate, cei de la Philips lansand chiar astazi un astfel de model.

Rezolutia Quad HD inseamna 2560 x 1440 de pixeli sau 2560 x 1080 pixeli. Acest numar ridicat de pixeli a fost posibil datorita surselor de benzi largi precum DisplayPort, HDMI si Dual DVI. In ceea ce priveste culorile vii, acestea sunt redate cu ajutorul unui panou AH-IPS.

Philips 25 inch_1

Vorbim asadar despre un Monitor realizat de catre cei de la MMD, partener licentiat Philips, ce dispune de o diagonala de 25 inch si o multime de functii concepute pentru oferi imagini de inalta calitate indiferent de activitatea pe care dorim sa o derulam pe acest monitor. Asadar activitati precum CAD-CAM sau aplicatiile cu grafica 3D nu reprezinta o problema pentru acest monitor care este dotat chiar si cu boxe stereo dar si cu conexiuni USB 3.0 astfel incat imaginile sa fie transmise cat mai rapid.

Philips 25 inch_4Un lucru care mi-a placut la acest monitor este faptul ca a fost conceput in mare parte din materiale reciclate, deci se doreste a fi prietenos cu mediul. Prietenos este si cu ochii celui care il foloseste, luminozitatea fiind reglata in asa fel incat folosirea pe timp indelungat a monitorului sa nu creeze discomfort. Acest lucru a fost posibil datorita tehnologiei Flicker-Free.
In ceea ce priveste designul, trebuie mentionate numaidecat marginile exterioare care au o grosime de doar 2.5 mm. De asemenea si rama neagra are dimensiuni reduse de doar 3.5 mm. Acestea reusesc sa creeze impresia unui ecran mai mare de 25 de inch.
Tot pentru a fi cat mai prietenos cu utilizatorul, monitorul este dotat cu un suport SmartErgoBase care permite inclinarea in aproape orice unghi astfel incat utilizarea sa sa fie cat mai comoda.

Monitorul va fi comercializat inca de la sfarsitul acestei luni iar pana atunci puteti verifica oferta celor de la eMag de monitoare Philips sau puteti astept putin pentru a-l cumpara chiar pe acesta despre care tocmai am vorbit.

 

 

 

s-ar putea sa-ti placa