Acasa Telefoane Paharul care trateaza dependenta de smartphone

Paharul care trateaza dependenta de smartphone

by Dragos Schiopu

Unul dintre cele mai enervante lucruri atunci cand iesi cu un grup de amici in oras este ca majoritatea dintre ei sa petreaca mai mult timp in prezenta telefonului, in acest fel se ajunge de foarte multe ori ca respectivele persoane sa vorbeasca cu prietenii lor care probabil sunt in alte locuri; aceasta dependenta de smartphone fiind foarte enervanta pentru foarte multe persoane.

smartphone

De obicei, cand doresti sa iesi la o bere cu prietenii, vrei sa auzi ce au mai facut, dar daca doresti acest lucru trebuie sa intri pe Facebook sau Twitter pentru a vedea cu adevarat care este starea pe care o au fix in acel moment. Bineinteles, poti sa-l atentionezi cu privire la telefon, insa il va lasa deoparte doar pentru o scurta perioada de timp, iar imediat dupa ce va auzi sunetul unei notificari il va ridica imediat, iar procedura se va repeta pana la nesfarsit.

Pentru acest lucru s-a inventat un pahar care va veni in ajutorul celor care doresc sa aiba prietenii offline la bere, nu online. Acest pahar are o crestatura la baza lui de dimensiunea unui iPhone. Paharul nu va putea sa stea drept pe masa fara a avea un telefon dedesubt. In acest caz, daca prietenul doreste sa verifice telefonul are doua variante, ori rastoarna paharul, ori il va tine in mana pe durata navigarii lui, si cu siguranta nu va dori acest lucru.

Paharul este proiectat de catre o agentie de publicitate din Brazilia, iar paharul este disponibil doar la Bar Salve Jorge, un binecunoscut bar din Sao Paolo, deci nu este de vanzare. Insa, cei de la TechCrunch au remarcat ca va fi destul de usor sa realizezi un asemenea pahar, urmand ca mai apoi sa fie vandut in masa, mai ales ca acum imprimantele 3D sunt aproape peste tot.

Este sau nu o solutie acest pahar?

s-ar putea sa-ti placa