Acasa Telefoane OnePlus isi compara telefonul cu noul HTC One M8

OnePlus isi compara telefonul cu noul HTC One M8

by Dragos Schiopu

OnePlus a decis sa promoveze agresiv noul sau smartphone care il vor lansa curand. Cel mai nou mesaj publicat pe internet de OnePlus se refera la HTC One M8. Comparatia are ca scop sa arate publicului larg ca HTC One M8 este inferior lui One (de la OnePlus), cel din urma avand si un pret foarte mic. Ba mai mult, OnePlus nu uita sa spuna si de camera foto care este superioara lui HTC One M8.

OnePlus-compares-its-One-to-the-new-HTC-One-M8Chinezii incep sa nu se mai multumeasca doar cu piata locala si incep sa isi faca reclama si in Europa si America. OnePlus One va avea si CyanogenMod, ceea ce va reflecta un scor mai bun in Antutu sau in orice alt test de performanta. Pe langa faptul ca nu mai este necesar un alt ROM pentru telefon, device-ul are acelasi procesor cu HTC One M8, un display mai mare, o baterie mai buna si o camera net superioara dupa spusele celor de la OnePlus. HTC costa in jur de 600-650 de dolari ceea ce il face cu mult mai scump decat OnePlus One care va costa sub 400 de dolari. Telefonul chinezilor va fi prezentat oficial pe data de 23 Aprilie.

Ceea ce mai spun chinezii se refera si la design. Ei mentioneaza ca nu va fi nici un logo suplimentar pe partea din fata a telefonului, ceea ce poate insemna ca display-ul va ocupa cea mai mare parte din suprafata. HTC One M8 are un display destul de mare, dar pe langa display mai avem un logo inutil si doua ”boxe” daca pot fi numite asa. Sa vedem daca telefonul OnePlus One se va vinde foarte repede, avand in vedere pretul mic.

OnePlus One vs HTC One

s-ar putea sa-ti placa