Acasa Telefoane OnePlus intră în top 5 marketshare în SUA

OnePlus intră în top 5 marketshare în SUA

by Dragos Schiopu

OnePlus se dovedește a fi unul dintre cele mai îndrăgite telefoane ale anului atât pe plan european dar și global, urmând să adere tot mai mult la piața din America. Americanii sunt de obicei foarte selectivi cu privire la ceea ce cumpără, preferând ca în primul rând să adere la piața locală cu toate că unele telefoane venite din afară sunt mai dotate tehnologic. Motorola a fost și este în continuare unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri de telefoane din America, până și mesajul de pe carcasa telefonului face referire la faptul că acest model a fost realizat și asamblat în USA, realizând astfel o serie largă de vânzări.

Un motiv important pentru care OnePlus începe să fie din ce în ce mai apreciat este datorat lui Donald Trump, președintele SUA care și-a pornit campania prin celebra replică „Let’s make America Great Again!”. S-a dezvoltat o presiune electorală puternică din partea campaniei lui Donald Trump, făcând multe companii să își mute activitățile de producție către America, principale fiind cele care își dezvoltau resursele în Asia. Totodată în America se ține foarte mult cont de celebrul mesaj găsit pe majoritatea produselor din Europa „Made în China”. Pentru americani un produs cum este iPhone încă reprezintă totuși un interes major pentru ei deși pe carcasă scrie Made în China. OnePlus a reușit să preia o mare parte din audiența telefoanelor din America fiind încadrat în locul cinci în topul vânzărilor de telefoane premium din trimestrul anului 2018.

Totodată Huawei este la fel de bine văzut în această parte a lumii, acesta fiind un alt motiv pentru care OnePlus reușește să se încadreze în top-ul telefoanelor din America. Selectivitatea în acest sens reprezintă o bună creștere pentru generațiile viitoare, americanii își doresc doar telefoane bune realizate în mare parte la ei în țară decât telefoane de buget realizate în China. Pentru partea din Europa telefoanele de buget reprezintă încă un interes cu mult mai ridicat față de cele calitative, însă mulți dintre cei ce au testat până acum unul dintre telefoanele asamblate în America s-au declarat a fi mulțumiți. Deși OnePlus este realizat în China asemeni multor telefoane, în America reușește să se mențină încă pe linia topului de vânzări, făcând loc totodată și altor producători din Asia. 

s-ar putea sa-ti placa