Acasa Diverse OGYoutube – cea mai buna aplicatie pentru Youtube pe Android

OGYoutube – cea mai buna aplicatie pentru Youtube pe Android

by Dragos Schiopu

OGYoutube este o aplicatie foarte buna pentru a inlocui aplicatia clasica Youtube de pe telefoanele cu Android. Pe langa multe facilitati care permite redarea la orice calitate chiar daca telefonul are o rezolutie mai mica, acesta poate reda si videoclipul in background. O alta optiune interesanta este ca videoclipul nu se va opri daca stingem ecranul.

OGYoutube

Aplicatiile pentru smartphone-urile cu Android pot avea limitari foarte mari impuse de producatori. Una dintre aceste limitari se rezuma si la functia de multitasking. Daca aceasta optiune lipseste cu desavarsire de pe iOS, pe Android se poate o utilizare mult mai complexa. Ma refer strict la multitasking, pentru ca un smartphone este un telefon mai inteligent care trebuie sa suporte aceasta functie.

Multitasking-ul ajuta foarte mult telefonul. Acesta permite rularea in background a aplicatiilor. Ce se intampla insa cand vrem sa ascultam o melodie pe Youtube? Deschidem aplicatia si selectam melodia. Insa daca stingem ecranul sau iesim din aplicatie aceasta nu va mai reda in continuare melodia. Asta inseamna o limitare pentru aplicatia implicita de Youtube.

Pentru telefoanele care nu au root, o solutie foarte buna este OGYoutube. Aplicatia a ajuns chiar azi la versiunea 1.0 care rezolva numeroase bug-uri, dar si cateva functii neimplementate precum cea de Login.

Aplicatia seamana foarte mult cu cea de Youtube oferita de Google, dar este mult mai complexa si ruleaza foarte bine. Eu inca nu am apucat sa instalez versiunea 1.0 si inca am 0.9 Beta, deci o sa va vorbesc desprea versiunea mai vechie.

OGYoutube permite selectarea calitatii pentru clipuri indiferent de rezolutia ecranului la telefon. De exemplu putem urmarii un clip FHD, chiar daca telefonul are HD. Pe Youtube oferit de Google merge doar la rezolutia maxima a telefonului. De asemenea, se pot descarca videoclipurile redate sau se pot converti in MP3. OGYoutube ruleaza si in background. El se poate descarca accesand acest link. La noua versiune se poate folosi si functia de Login.

Pentru instalare:

  • descarcati aplicatia de la acest link
  • copiati aplicatia in telefon
  • dezinstalati actualizarile pentru Youtube
  • dezactivati Youtube
  • instalati OGYoutube
  • * selectati instalarea aplicatiilor si din surse necunoscute (daca nu este selectat)

Urmand acesti pasi veti avea un nou Youtube mult mai bun care va rula indiferent daca stingeti ecranul sau iesiti din aplicatie. O alta aplicatie cu o functionalitate identica era si PVStart+, insa nu mai functioneaza.

s-ar putea sa-ti placa