Acasa Portabile Oferta acumulator universal extern A+, 5200 mAh, doar 99 ron la eMAG

Oferta acumulator universal extern A+, 5200 mAh, doar 99 ron la eMAG

by Dragos Schiopu

Cadoul perfect pentru o persoana dependenta de telefonul mobil si in continua miscare poate fi un acumulator universal extern, cu care sa isi reincarce bateria smartphone-ului ori de cate ori este nevoie. O oferta interesanta in acest sens vine de la eMAG: daca de obicei pretul unui astfel de acumulator poate fi de peste 150 de ron, de data asta pretul este de 99 ron si include transport gratuit.
Acumulator universal extern A+

Acumulatorul extern A+ 5200 mAh are un grad extins de universalitate, creat special pentru a incarca orice telefon sau tableta. Are in componenta celule Li-Ion Samsung, dimensiunile reduse ale acumulatorului oferind un plus de portabilitate.

Incarcarea dispozitivului dorit se face prin portul USB al acumulatorului, iar indicatorul cu cele patru leduri indica capacitatea de incarcare la care se afla bateria: 0-25%, 25-50%, 50-75%, 75-100%.

Acesta are si functie de lanterna: apasarea prelungita a butonului va aprinde / stinge ledul aflat in partea frontala a acumulatorului.

Utilizatorii care au testat acest produs i-au acordat calificativ maxim si au declarat ca fie pot incarca un Samsung S4 de doua ori sau un iPhone 4 si un Samsung S3 (review-uri disponibile pe pagina eMAG).
Un alt utilizator spune ca un astfel de dispozitiv poate fi folosit pentru 350 – 400 cicluri de reincarcare. Asta ar insemna ca platesti mai putin de 1 ron de fiecare data cand ai nevoie de o reincarcare, daca ar fi sa impartim pretul la numarul minim de utilizari, adica 350.

s-ar putea sa-ti placa