Acasa Tehnologie O tableta ingenioasa ce imita hartia si este flexibila

O tableta ingenioasa ce imita hartia si este flexibila

by Dragos Schiopu
tableta flexibila

In sfarsit astazi reusesc sa mai scriu si despre ceva ingenios si nu numai despre lucrurile practice si fizice de care are parte toata lumea. Nu stiu cati dintre voi s-ar putea gandi la ceva frumos cand sunt presati de timp sau in acele momente cand au prea multe lucruri de facut. Ideal ar fi ca toata lumea sa-si faca treaba responsabil si fara sa se gandeasca la cum ar fi sa plece mai repede acasa.

Caci majoritatea angajatilor cam asa gandesc. Daca nu reusesti sa-i atragi cu ceva anume, sa-i faci mult mai activi, din aceasta prisma risti ca ei sa-ti distruga afacerea prin faptul ca se plictisesc la locul de munca sau nu mai gasesc nimic interesant in ceea ce ei ar trebui sa predea la sfarsit de program. Ai putea de asemenea sa le dai mai multe facilitati sau sa le creezi un loc de munca mult mai indraznet si atractiv in privinta realizari ideilor.

Pana la urma daca nu ii provoci sa-si foloseasca capacitatile s-ar putea ca niciodata sa nu iti ofere tot ce pot ei sa faca intr-un ritm maxim. De ce am ales sa discut despre acest subiect? Pai in primul rand sunt una dintre acele persoane care intotdeauna are nevoie de mai mult pentru a avea parte de inspiratie si pentru a scrie.

In al doilea rand nu puteam sa trec cu vederea peste tableta, pe care am zarit-o aseara. Cel putin in munca mea tableta asta este mai mult decat perfecta. Eu una sincer mi-as inlocui laptopul cu o asemenea tableta ingenioasa.

Ce are special aceasta tableta?

Fac abstractie ca tableta are aceeasi forma dreptunghiulara ca a majoritatea tabletelor, aceasta are ceva foarte special – si anume ia forma unui ziar, de fapt a unei pagini de ziar. Asta ar fi unul din motivele pentru care am spus ca este foarte ingenioasa. Doar atingi cu tableta hartia de pe birou, iar tableta prinde forma respectivei hartiute. Pe de alta parte, cel de-al doilea motiv pentru care m-a atras tableta a fost acela ca este foarte flexibila si subtire.

Dupa nu stiu cate zile de carat laptopul in spate sincer am nevoie de ceva mult mai usor. Iar flexibilitatea acesteia m-a uimit inca din prima clipa cand am vizualizat materialul de pe internet. In plus de asta, in functie de modul in care o indoi poate avea diferite atribute pe care le poti inteprinde in munca ta de zi cu zi.

De exemplu, daca ii indoi unul din colturile de sus vei vedea cum ceea ce ai scris se va sterge pas cu pas in mod automat fara sa ii dai o alta comanda. La prima vedere mi s-a parut ca aceasta tableta este foarte, foarte moale sau poate doar mi s-a parut. Dar pentru a intelege si voi despre ce vorbesc cred ca ar fi mai bine sa urmariti videoclipul.

s-ar putea sa-ti placa