Acasa Telefoane Noul HTC Legend

Noul HTC Legend

by Dragos Schiopu

HTC Legend poate fi considerat ca un Hero 2, dar insa cu cateva lucruri in plus. Deja de cativa ani piata telefoanelor mobile se invarte smartphone-urilor, se duc batalii crancene la aceasta clasa intre producatorii de telefoane mobile.
Mi-a placut designul si calitatea materialelor, aluminiul si partea cauciucata in zona maxima de uzura face ca acest telefon sa fie ceva ce se doreste calitativ pentru clientii HTC.
Modelul este simplificat, ii lipsesc butoanele de inchidere si deschidere apeluri, celalte fiind pastrate si asezate intr-o singura linie.
Ecranul lui HTC Legend este AMOLED touchscreen cu rezolutia de 320×480 si diagonala de 3,2 inch.
Dimensiunile sunt cam la fel cu ale fratelui Hero, diferenta fiind mai sesizabila la partea grosimii, 14,35 x 56,2 x 112. Bateria are 1350 mAh, ar fi foarte frumos ca smartphoneurile sa aiba baterii mai mari, cele 2 zile de utilizare nu ne incanta.
Procesorul Qualcomm MSM7227 la 600 MHz isi face treaba mai mult decat bine, softul Android 2.1 a ajuns sa fie foarte laudat prin usurinta in folosire, numarul aplicatiilor foarte vast dar si prin faptul ca mananca foarte putine resurse.

Ma incanta si mufa jack audio, ce poate sa ma ajute sa-mi pun castile pe care mi le doresc pentru a asculta muzica la cea mai buna calitate.
Camera foto de 5 megapixeli si blitz te pot ajuta sa faci fotografii la o calitate mai buna, putand sa le postezi pe twitter, flick sau facebook, astfel iti tii la curent apropiatii cu ultimele noutati, iar WLAN, 3G, Bluetooth-ul va ajuta sa le puteti urca online la viteza foarte buna.

s-ar putea sa-ti placa