Acasa Diverse Noua aplicatie Microsoft te ajuta sa afli varsta unei persoane doar cu o simpla fotografie

Noua aplicatie Microsoft te ajuta sa afli varsta unei persoane doar cu o simpla fotografie

by Dragos Schiopu

dsa

Microsoft este cunoscuta in special pentru crearea sistemului de operare Windows, dar pe langa aceasta, compania si-a castigat faima in timp construind o intreaga comunitate, o intreaga echipa de profesionisti, atat pentru partea hardware cat si pentru cea software, oferindu-le astfel tuturor posibilitatea de a avea acces la tot mai multe aplicatii si sisteme, diversificand tot mai mult munca la calculator si facand-o din ce in ce mai confortabila. Iata ca nici bine nu am terminat de scris un articol despre viitorul browser web a celor de la Microsoft si la mai bine de 1 zi, oficialii anunta o noua aplicatie.

Noua aplicatie a celor de la Microsoft are menirea de ati arata varsta persoanelor pe care le uploadezi pe site-ul propriu-zis. Conform informatiilor primite, aplicatia la momentul de fata poate fi accesata direct din browserul web, fara a mai fi nevoie de a o descarcata in calculator si in special instala, facand totodata munca celor ce vor sa afle varsta unei persoane mult mai usoara. Aplicatia s-a lansat in cadrul conferintei BUILD si promite sa devina din ce mai buna, atat din punct de vedere a rapiditatii de calcul cat si a masuratorilor. Din pacate, dupa cateva minute de cand cei de la Microsoft au anuntat noua aplicatie, au avut mici probleme cu serverele fiind mult prea incarcate datorita numarului mare de utilizatori ce au vrut sa incerce aceasta noua inovatie din domeniu.

Aplicatia este foarte simplu de utilizat, poti uploada o fotografie de maxim 3MB si poti incerca sa afli varsta tuturor persoanelor din lume. Desigur, la momentul de fata inca mai este in stadiul de dezvoltare si vor mai fi intalnite pe parcurs mici probleme din punct de vedere a varstei, putand chiar sa te faca si cu 10 ani mai batran sau mai tanar. Noua inovatie a celor de la Microsoft, poate fi testata pe acest site, doar incarcand o fotografie cu persoana in cauza.

s-ar putea sa-ti placa