Acasa Tehnologie Nook HD și HD+

Nook HD și HD+

by Dragos Schiopu

Cei de la Barnes & Noble au anunțat astăzi două noi tablete, Nook HD și Nook HD+. Nook HD are un ecran de 7 inch cu o rezoluție de 1440 x 900 px, mult mai mare decât principalii săi competitori, Nexus 7 și Kindle Fire, procesor dual-core OMAP 4470 la 1.3 Ghz și 1 GB RAM.

Nook HD+ are un ecran de 9 inch cu o rezoluție de 1920 x 1280 px, procesor dual-core OMAP 4470 la 1.5 Ghz, 1 GB RAM.

Sistemul de operare al tabletelor Nook este bazat pe Android 4.0, însă include aplicații realizate numai de Barnes & Noble. Interfața este simplă, asemănătoare cu cea a Kindle Fire, accentul punându-se pe conținut. Magazinul de aplicații al celor de la Barnes & Noble are acum mult mai multe aplicații, iar procesul de portare a aplicațiilor de la Android la B&N este acum mult mai simplu.

B&N au introdus acum un nou magazin, Nook Video Store, de unde se pot închiria sau cumpăra filme în format HD. Revistele sunt acum disponibile în format HD, pentru Nook HD+, iar aplicația Catalogs a fost îmbunătățită și permite acum salvarea în scrapbook a paginii unei aplicații/film/reviste/cărți din store printr-un gest de swipe down.

Cele 2 tablete vor putea fi cumpărate începând cu luna octombrie, la prețuri începând de la 199$ varianta cu 8 GB spațiu (aceasta are și un slot pentru card microSD), 229$ varianta cu 16 GB pentru Nook HD și 269$ varianta de 16 GB și 299$ varianta de 32 GB pentru Nook HD+.

NOOK HD

Nook HD

Nook HD+

Nook HD+

s-ar putea sa-ti placa