Acasa Tehnologie Nokia 808 câștigă un blind camera test

Nokia 808 câștigă un blind camera test

by Dragos Schiopu

Cei de la GSM Arena au organizat un test al camerelor foto, având drept concurenți următoarele telefoane/camere: Nokia 808 PureView, Olympus Pen E-PL2, iPhone 4S, Galaxy S III, Nokia N8, HTC One X. Imaginile din acest test pot fi văzute aici. Se vede clar că imaginile făcute cu camera E sunt mult mai bune decât cele ale competitorilor, apropiindu-se de calitatea imaginilor realizate cu camera F, Olympus Pen E-PL2.

Conform rezultatelor, cele mai apreciate fotografii de către cititori sunt cele realizate cu Nokia 808 PureView, pe locul 2 fiind urmate de fotografiile realizate de Olympus PEN E-PL2.

Alte monstre ale calității imaginilor realizate cu Nokia 808 PureView pot fi vizualizate pe pureviewclub.com, un site dedicat tehnologiei PureView de la Nokia pe care vă invit să îl citiți. Aici putem vedea cât de puțin noise există în imaginile realizate cu tehnologia PureView.

[box_tip]Nokia 808 Pureview poate fi cumpărat acum și din România. QuickMobile vinde acest telefon, în variantele de culoare black, red și white la prețul de 3199.90 lei.[/box_tip]

Alte imagini impresionante realizate cu Nokia 808 pot fi văzute pe contul de Flickr al lui Richard Dorman, care este probabil fanul Nokia numărul 1, având o impresionantă colecție de telefoane Nokia, la adresa http://www.flickr.com/photos/sheridan01/sets/72157630064061019/.

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Ionica 20-06-2012 - 14:08

Pe mine unul cand imi cumpar un telefon chiar nu ma intereseaza ce poate sa faca pe partea de foto… fiindca pentru poze am aparat foto care e special conceput pentru asa ceva :d telefonul doar poate cand vreau sa surprind ceva rapid… atunci daca il folosesc drept aparat foto

Comentariile sunt inchise.