Acasa Telefoane Nici Samsung nu o mai duce atat de bine

Nici Samsung nu o mai duce atat de bine

by Dragos Schiopu

Samsung este o companie care produce o multitudine de device-uri, dar cand spui Samsung te gandesti la un telefon nu la un aspirator sau frigider. Insa, in ultimul timp aceasta companie a inceput sa piarda lupta cu alti producatori de smartphone-uri.

samsung-logo

Samsung este una dintre cele mai mari companii din lume. Aceasta companie are un domeniu larg pe piata si creaza telefoane, tablete, laptop-uri, dar si electrocasnice precum frigidere, etc. O companie ca Samsung are milioane de angajati si o cota mare pe piata in fiecare dintre domenii. Dar cel mai mult se axeaza pe telefoanele mobile si fix acolo Samsung nu a mai impresionat publicul.

Venitul Samsung s-a micsorat fata de anul trecut. Mai exact in trimestrul trei din 2014 Samsung a avut incasari totale de 44 miliarde de dolari. Aceste incasari au fost cu 19 miliarde de dolari mai mici ca in 2013 (vorbim de aceeasi perioada). Insa profitul a scazut cel mai mult. De la 7,7 miliarde in 2013 la 4 miliarde in 2014.  Toate diviziile de la Samsung au inregistrat pierderi, insa nu este un capat de drum. Gigantul are o cota foarte mare de piata la telefoanele mobile, insa din urma vin Xiaomi si Lenovo care au inceput sa aiba niste terminale foarte bune la design si performante.

Cat despre 2015, oare Samsung va imbunatatii designul la Galaxy S6? Note 4 arata incredibil de bine, dar majoritatea opteaza pentru un model mai mic, astfel Galaxy S6 ar trebui sa aiba un design placut. Sincer, imi place mult mai mult Galaxy S4 la design decat acest S5.

Daca Samsung nu isi va remedia ofertele de telefoane mobile, Xiaomi, Lenovo si LG vor profita la maxim de aceasta greseala din partea Samsung. Sa nu uitam ca si HTC si Sony au inceput sa aiba vanzari din ce in ce mai bune.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Tudor Lucian 04-11-2014 - 13:31

Ehe, o sa aibe aceasi soarta Samsung ca si Nokia. Imi pare rau dar nu vad mai mult de inca 5 ani de viata. E trist pentru ca am avut si telefoane Nokia, dar uite ce s-a intamplat, am avut tel samsung si acu detin unul f multumit de el dar …se pare ca nu asculta de parerile si cererile cumparatorilor. RIP SAMSUNG

Comentariile sunt inchise.