Acasa Diverse Netflix, incepand de azi, disponibil si in Romania

Netflix, incepand de azi, disponibil si in Romania

by Dragos Schiopu

O veste, pe care foarte multi fani ai filmelor o asteptau inca de la inceputul anului trecut, cand au inceput sa circule zvonuri, a devenit astazi o certitudine. Astfel, cu preturi incepand de la 7.99 euro, puteti avea acces la toate filmele difuzate prin intermediul acestei platforme, cel mai asteptat si vizionat dintre ele fiind House of Cards. De asemenea, aveti prima luna gratuit. Daca doriti sa vizionati continutul la o calitate mai buna HD, atunci pretul abonamentului creste cu 2 euro, devenind 9.99 euro, iar pentru cei cu televizoare Ultra HD pretul abonamentului lunar este de 11.99 euro.

Ramane de vazut daca peste cateva luni vor face public numarul de abonati din Romania si daca acest serviciu va avea succes pe teritoriul tarii noastre. Eu, unul, sunt destul de reticent, in masura in care lumea inca este obisnuita sa traga filme de pe torente; si daca pana acum scuza principala pentru a face acest lucru era faptul ca servicii de genul Netflix nu sunt in Romania, probabil ca acum vor gasi alta scuza.

pachete-netflix-romania

Puteti accesa contul de Netflix atat pe laptop, smart tv, cat si pe tableta sau telefon. De asemenea, puteti utiliza serviciul chiar si pe PlayStation sau Xbox.

O alta intrebare pe care o adresam cititorilor nostri, este legata de faptul daca, in masura in care au acces la filme prin intermediul acestui serviciu, vor pastra sau nu abonamentul de cablu TV si daca da, suntem curiosi care ar putea fi motivele pentru a face asta. Daca vi se pare ciudata intrebarea, o sa va spun ca eu sunt unul dintre cei care nu se uita aproape deloc la televizor, dar care se uita mult la filme si ma gandesc inca de ceva luni bune daca sa renunt sau nu la abonamentul de cablu TV, motivul pentru care el inca exista in casa fiind valoarea abonamentului destul de redusa, cat si faptul ca, din cand in cand, televizorul mai este folosit de catre alti membri ai familiei, desi si asta se intampla foarte rar.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Lawrence 07-01-2016 - 16:42

Esti ciudat ca nu te uiti la TV. Nu o sa vezi pe Netflix un meci de tenis bun, sau canale gen Discovery. Mai sunt si altele. Canalele de stiri le-am pus si eu in afara listei de Favorites, dar sa nu ma uit la TV, macar uneori, mi se pare cel putin exagerat.

Comentariile sunt inchise.