Acasa Diverse Tehnologia evolueaza si in zona pariurilor sportive

Tehnologia evolueaza si in zona pariurilor sportive

by Dragos Schiopu

In zona pariurilor sportive, tot ceea ce conteaza cu adevarat este sa fii informat; si daca in urma cu 10 ani informatia era sumara si destul de incompleta, in ziua de azi, cu ajutorul tehnologiei putem avea acces la foarte multe informatii care sa ne ajute sa luam decizii cat mai bune si care in final sa ne aduca si ceva bani in buzunar. Mai mult chiar, odata cu dezvoltarea tabletelor si a telefoanelor inteligente, poti avea informatia in timp real in buzunar sau in geanta.

Exista o lista destul de generoasa de aplicatii utile pentru cei care pariaza si pe care ii ajuta cu sfaturi, predictii, sanse de castig si alte lucruri de genul acesta. In ziua de azi poti face pariuri pe pe telefon sau tableta fara a fi nevoit sa te mai deplasezi la o casa de pariuri. O poti face acasa, de pe canapea, sau daca esti suficient de bun, probabil de pe o plaja exotica, cu mult soare, alaturi de o bautura racoroasa.

pariuri-sportive

Alicatii utile pentru pariori

Pentru ca am vorbit mai sus de aplicatii, am zis sa venim si cu o lista cu cateva aplicatii care va ajuta sa pariati mai bine, sa luati decizii mai bune si, de ce nu, in final sa castigati mai multi bani.

1. Odds Wizard

Este o aplicatie care va prezinta statistici, cotele reale si de asemenea puteti intelege mai bine cum procedeaza bookmakerii pentru a ajusta aceste cote. Este prima recomandare pe care o punem pe lista. Are doar varianta pentru sistemul de operare Windows. Puteti gasi de asemenea mai multe informatii despre aplicatie pe site-ul lor oficial: www.newhavensoft.net .

Oddsuse

2. Totovision

Este un program de pariuri sportive de tip pronosport si de asemenea poate ajuta pariorii care joaca pe sisteme reduse sau conditionate. O utilitate interesanta a programului este faptul ca poate tine arhive. Poate fi descarcat de la adresa www.softvision.it. Tot acolo veti putea gasi si alte aplicatii interesante printre care si urmatoarea aplicatie despre care o sa va vorbesc.

3. Softvision Scomesse

Se regaseste pe acelasi site despre care v-am vorbit la punctul 2. Va ajuta sa creati sisteme de la 3 pana la 14 meciuri si de asemenea poate evalua castigurile acestor sisteme in functie de meciurile pe care le-ai prins. O alta functionalitate a lui este faptul ca tine evidenta principalelor campionate, intalniri directe si alte informatii de genul acesta. Bineinteles tine si evidenta scorurilor si multe altele.

4. Toto Scomesse Invest

Este unul din programele bune de pe piata. Va ajuta sa vanati cotele la mai multe case de pariuri si astfel sa faceti ceea ce in termenii de specialitate se numeste surebets, adica pariuri sigure. Despre pariuri sigure nu o sa va vorbesc foarte mult aici, acum cativa ani am vazut cu ochii mei ca se poate face asa ceva si partea frumoasa este ca iesi intotdeauna in castig. Cei care nu stiu despre ce este vorba, pot sa ma intrebe in comentarii. Va sfatuim sa alegeti varianta cea mai scumpa a programului, fiind si cea mai buna. Gasiti aplicatia pe site-ul www.csgpsoft.com .

5. Pianeta Irish

Este un program pentru cei care sunt preocupati de zona loto irlandeza. De asemenea, are o functie interesanta care va poate da sfaturi legate de sumele pe care sa le investiti astfel incat sa va iasa un meci. Il gasiti pentru download la www.pianetalotto.it .

Portaluri utile pentru pariori

Chiar daca aplicatiile sunt baza oricarui parior experimentat, nu trebuie ignorate nici portalurile si forumurile cu informatii din aceasta zona, locuri unde poti afla informatii noi si, de cele mai multe ori interesante, despre ce se mai intampla in aceasta piata a pariurilor. Pentru ca e bine sa fii informat daca vrei cu adevarat sa castigi. In fond, cand vorbim despre noroc, stiti ca se zice ca norocul si-l face omul cu mana lui si poate fi perfect adevarat si in cazul pariurilor sportive.

De exemplu, pe vremuri erau la mare cautare ponturi de Serie A si alte campionate din Italia, iar informatiile le culegeam din ziare, erau sumare si cu greu puteai ca in ziua de azi sa ai acces la mai multe informatii. Eram in perioada adolescentei si chiar incepusem sa lucrez la un astfel de soft care sa faca predictii si sa ne ajute sa castigam bani prin intermediul pronosticurilor sportive. Bineinteles, la vremea aceea nu aveam nici cea mai mica idee ca aplicatia inceputa de noi s-ar fi putut transforma intr-un business, oricum era mai mult o joaca de licean decat o aplicatie profesionala, dar pe vremea respectiva cel mai probabil nu existau prea multe astfel de tentative. Probabil nici modalitati de a o putea vinde, internetul fiind doar un concept.

 

Alte cateva sfaturi utile pentru pariori

V-am vorbit mai sus despre surebets, despre modalitatea de a castiga bani indiferent de scorul final pe care il are un meci. Chiar daca in teorie lucrurile suna foarte frumos, in realitate este foarte mult de munca, exista softuri sau site-uri specializate care iti cauta pariuri cu cote inverse, dar din cate stiu eu, accesul la astfel de servicii se face pe bani si sumele sunt destul de mari. De asemenea castigurile sunt in general foarte mici, astfel incat desi iesi intotdeauna in castig, este vorba de multa munca si poate nu suficient de multi bani, incat sa fii multumit de aceasta practica.

Cum functioneaza? Sa zicem ca ai doua echipe A si B. La o casa de pariuri este cota de 2.3 pe echipa A, iar la o alta casa de pariuri este cota de 2.5 pe echipa B. Investesti 1 euro la ambele case de pariuri. Daca castiga A, o sa castigi 2.3 euro (0.3 euro profit), daca castiga B, castigi 2.5 euro (0.5 euro profit). Aceasta este explicatia simplificata, unde nu am mai luat in calcul si faptul ca meciul se poate termina la egalitate.

De asemenea, aveti mare grija la Martigale, scheme de joc care par sa va aduca unele castiguri generoase si sigure fara nici un fel de risc. Cu cat esti mai informat (vezi portalul de i-am pus link mai sus), cu atat poti sa fii ferit de astfel de capcane care suna bine doar in teorie.

s-ar putea sa-ti placa