Acasa Jocuri Need For Speed Heat – noua distractie a gamerilor

Need For Speed Heat – noua distractie a gamerilor

by Dragos Schiopu

Need For Speed isi impresioneaza din nou fanii cu o noua serie de curse, urmariri de politie , masini personalizate si o cultura auto autentica. Actiunea din Need For Speed Heat are loc in Palm City , o lume noua in care competitorii isi pot alege propriul mod de joc. Acesti au de ales intre a participa la evenimente consacrate pe timpul zilei pentru a putea castiga banii sau sa riste totul pentru reputatie si recompense mult mai mari pe timpul noptii.

Sorin Rizea , Game Designer, Electronic Arts Romania a declarat “Este o mare onoare si totodata o foarte mare responsabilitate pentru EA Romania sa contribuie la dezvoltarea unuia dintre cele mai apreciate jocuri video din lume. In cadrul studioului de la Bucuresti avem o echipa extraordinara de specialisti in tehnologie si talente creative, care impreuna cu colegii nostri din Göteborg si Guildford, depune toate eforturile pentru a oferi cea mai buna experienta pentru jucatorii din toata lumea. Suntem nerabdatori sa aflam reactiile fanilor fata de NFS HeatTM, pe masura ce intra in lumea Palm City si descopera povestea si noile caracteristici HeatTM pentru prima data”.

NFS este dezvoltat in trei studiouri, mai exact in EA din Goteborg si Guildford si intr-un studio din Romania, Electronic Arts.

Electronic Arts Romania este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din tara noastra. Este prezenta din anul 2006 iar de-a lungul timpului a dezvoltat jocuri precum FIFA, Need for Speed si UFC. Echipa care a ajutat la formarea jocurilor cele mai populare din lume este formata din 1.500 de oameni: producatori, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, specialisti de testare dar si multi altii.

Modelele de masini care apar in acest joc sunt Aston Martin, Mercedez –Benz, Porsche si Polestar 1. Polestar 1 este prima masina hibrid –electrica de performanta care se poate personaliza asa cum nu ai mai vazut pana acum. Totodata este pentru prima data cand Need For Speed ofera posibilitatea de a-ti personaliza propriul personaj. Totul incepe de la cele 12 avataruri prestabilite care se pot personaliza in amanunt. Imbracamintea si accesoriile disponibile in joc sunt Adidas, Puma, Givenchy dar si alte branduri iar cu acestea ii poti crea avatarului tau un stil propriu.

Actiunea jocului se petrece intr-o lume noua , ispirata de Miami , un oras emblematic pentru viata de noapte. Palm City este orasul oricarui pilot de curse stradale. Actiunea se desfasoara atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii. Ziua jucatorii pot participa la curse pentru a-si mari veniturile iar noaptea se intrec pentru a-si castiga o reputatie.

Electronic Arts este un lider global care dezvolta si furnizeaza jocuri pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console pana la computere personale. Aceasta are peste 300 de milioane de jucatori inregistrati in intreaga lume. Sediul companiei Electronic Arts este in Redwood City, California.

Electronic Arts Romania este cea mai mare companie de tehnologie din Romania care este prezenta pe piata din anul 2006.

s-ar putea sa-ti placa