Acasa Tehnologie N9 PR 1.1

N9 PR 1.1

by Dragos Schiopu

Nokia N9 a primit săptămâna aceasta un update software OTA (Over the Air). Dezvoltatorii au primit de câteva săptămâni acest update pentru teste.

Noul soft, PR 1.1, include printre alte o aplicație îmbunătățită pentru camera foto, cu posibilitatea de utilizare a unor filtre de culoare (black & white, sepia, vivid, negative, solarize), o aplicație îmbunătățită pentru Twitter ce poate încărca acum și fotografii, swipe de sus în jos pentru închiderea aplicației (această opțiune era opțională în versiunea anterioară de soft, acum este o opțiune implicită). Atunci când o aplicație se închide prin swipe down, pe ecran este afișat mai întâi ecranul cu aplicațiile ce rulează, apoi se continuă cu închiderea aplicației. Acesta nu este un bug, ci doar un mod de a arăta utilizatorilor că aplicația s-a închis. În versiunea următoare de soft, PR 1.2, închiderea aplicației va fi marcată în mod corespunzător prin intermediul unor indicatori vizuali.

PR 1.1 aduce multe printre altele și îmbunătățiri modului NFC și Wi-Fi. De acum, modul de input Swype va fi prezent și pe Nokia N9, iar controalele pentru playerul audio vor fi prezente și în lock screen. Multitasking-ul funcționează mai bine, deoarece noul soft aduce un management al memoriei mai bun, iar în zona de notificări vom vedea mai multe informații. În PR 1.1 există și un sistem de copy/paste.

Dacă PR 1.1 aduce atât de multe îmbunătățiri, PR 1.2 și PR 1.3 vor aduce noi elemente sistemului de operare MeeGo: posibilitatea grupării aplicațiilor în foldere, bara de adrese din browser va fi auto hide, bookmarks, un sistem universal de copy/paste și altele.

PR 1.1 va fi distribuit treptat, în toate regiunile de pe glob.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Posete Dama 09-11-2011 - 18:28

O numai bun…:D:D:D

Comentariile sunt inchise.