Acasa Portabile MWC 2015: HP Spectre x360 a devenit atractia conferintei de la Barcelona

MWC 2015: HP Spectre x360 a devenit atractia conferintei de la Barcelona

by Dragos Schiopu

1

Cei la HP in ultima vreme au fost cam inactivi din punct de vedere al lansarii unor device-uri revolutionare. Din fericire la MWC 2015 cei de la HP au venit cu un produs ce a captat intreaga atentie a publicului. HP trebuie sa isi recupereze succesul de acum cativa ani, cand produsele lor erau in toate rafturile magazinelor. De data aceasta au ales sa lanseze un produs extrem de bine gandit care sa ofere zeci de ore de divertisment fiecarui utilizator. Vorbim despre HP Spectre X360 singurul produs lansat anul acesta de catre cei de la HP ce ar putea sa revolutioneze absolut tot ceea ce stim pana acum din acest domeniu.

Cei de la HP in ultimii ani au fost detronati de Lenovo din functia de cel mai popular producator de sisteme din lume. Cu toate acestea, HP nu cedeaza in fata competitorilor straduindu-se sa scoata produse tot mai interesante cu design-uri cat mai atragatoare si performante ce ar lasa cu gura cascata orice pasionat de IT. Noul HP Spectre X360 reprezinta munca de ani de zile a celor de la HP in colaborare cu Microsoft, reprezinta exact ceea ce trebuie pentru ca produsul lor sa devina unul de top.

Noul produs a celor de la HP imprumuta putin din flexibilitatea lui Lenovo Yoga. Device-ul este construit in totalitate din aluminiu, este foarte usor de rabatat in aproape orice pozitie si poate fi transformat in tableta sau intr-un simplu display pentru prezentari. Ecranul este de foarte buna calitate, are o diagonala de 13.3inch si vine in doua variante, FULL HD si QHD in functie de preferinta utilizatorului.

Fiind un sistem premium, componentele ar trebui sa fie relativ egale cu bugetul unui astfel de device. Produsul revolutionar a celor de la HP beneficiaza de un procesor Intel Core i5, 4GB de memorie RAM si un SSD de 129 de GB pentru versiunea ceva mai ieftina, iar pentru cei cu un buget ceva mai ridicat terminalul poate ajunge si la un procesor Intel Core i7, 8GB RAM si un SSD de 512GB.

s-ar putea sa-ti placa