Acasa Telefoane LG G4 primeste Android 6.0 Marshmallow in Coreea de Sud

LG G4 primeste Android 6.0 Marshmallow in Coreea de Sud

by Dragos Schiopu

LG G4 a primit acum o luna update la Android 6.0 Marshmallow in Polonia pentru un grup mic de utilizatori. Se pare ca acest update nu are probleme majore pentru ca acum el este disponibil si in Coreea de sud. Mai exact, cei ce au primit acest update nu au raportat erori sau alte bug-uri care ar fi presupus o intarziere pentru cei din Coreea. Prin urmare, utilizatorii de LG G4 se pot bucura pentru ca versiunile internationale vor primi si ele update la noul sistem de operare de la Google.

LG G4

 

LG G4 este un flagship care are dotari foarte bune, dar nu de top. Prin acest model, LG nu a mai putut tine pasul cu Samsung si a dovedit ca nu este un competitor real pentru aceasta companie. Cand Samsung s-a decis sa abandoneze Qualcomm Snapdragon 810, LG nu a putut decat sa opteze pentru alt model mai slab tot de la Qualcomm. O alta caracteristica este si lipsa unui sistem de racire performant. Cu toate ca LG a ales sa opteze pentru un CPU mai slab care are o frecventa mai mica decat SD810, temperatura de funtionare este ridicata.

Desi nu este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata, LG reuseste sa schimbe totusi unul dintre defectele lor majore si anume aduce Android 6.0 Marshmallow destul de repede pe flagshipul lor. Este o schimbare buna daca va ganditi ca LG oferea update-uri destul de greu pentru vechile lor telefoane.

Update-ul este disponibil pentru LG-F500K, LG-F500L si LG-F500S. Android 6.0 Marshmallow are cateva optimizari printre care si o eficienta mai mare a bateriei prin oprirea proceselor de fundal, astfel se obtine un timp foarte mare de Standby.

Despre LG G4 va pot spune ca este un smartphone care vine cu procesorul hexacore Snapdragon 808 care ofera o performanta medie pentru un ecran 2K si 3GB de RAM alaturi de 32GB de memorie interna. Camera are 16MP si are un senzor foarte bun care poate sa realizeze niste imagini foarte bune. Bateria de 3000 de mAh poate asigura doua zile de utilizare. Acest telefon este disponibil si la Emag avand un pret de 2,180 lei.

s-ar putea sa-ti placa