Acasa Telefoane Motorola lanseaza doua noi modele din gama Moto G

Motorola lanseaza doua noi modele din gama Moto G

by Dragos Schiopu

Avand in vedere schimbarile constante care se intampla in intreaga lume si cei de la Motorola vor sa tina pasul cu toate aceste schimbari. Cu acest scop echipa de la Motorola a prezentat recent doua modele de smartphone-uri care provin din gama moto g, mai exact s-au lansat pe piata doua noi modele de telefoane inteligente si anume – moto g30 si moto g10.

Cu toate astea cele doua terminale par sa duca mai departe deviza companiei Motorola si anume – sa ofere experiente incredibile, performante imbunatatite, sistem de camere remarcabil, toate aceste caracteristici premium la un pret cat se poate de corect.

Sistem de camere quad pentru moto g30

Inca de la prima vedere veti observa cat de importante sunt cele trei caracteristici fundamentale si anume sistemul de camere imbatabil, o experienta de vizionare incredibila si un spatiu de stocare mai mare. Camerele au parte de o rezolutie ultra-high de 64 MP care ofera atat imagini clare, cat si fotografii mai luminoase. De altfel tehnologia Quad Pixel va asigura aceste fotografii luminoase si clare in acelasi timp, deoarece sensibilitatea la lumina este de 4 ori mai mare, prin activarea modului Night Vision, fotografiile vor fi clare si cu o precizie mult mai mare asupra culorilor.

Obiectivul cu unghi larg de vizualizare de 118 grade cuprinde mult mai multe in cadru fata de obiectivul cu unghiul de 78 de grade. De asemenea Camera Macro Vision aduce cadrul de 4 ori mai aproape, astfel incat si cele mai mici detalii sa fie vizibile. Iar senzorul de adancime iti poate reda portrete incredibile prin reglarea fundalului. Ba mai mult decat atat camera frontala pe care o are moto g30 surprinde selfieuri interesante atat in lumina zilei, cat si noaptea.

Cat despre display-ul acestui telefon va putem spune ca da viata jocurilor video, apelurilor telefonice, dar si continutului media fiind de 6,5 inch Max Vision HD. In mare parte veti putea face cate fotografii doriti si asta pentru ca veti avea la dispozitie un spatiu de stocare de 128 GB si de asemenea puteti adauga la acest spatiu de stocare pana veti ajunge la circa 512 GB prin intermediul unui card microSD.

Bateria este de 5000 mAh si are o autonomie de peste 2 zile printr-o singura incarcare. Iar incarcarea TurboPower 20 ofera cu pana la 12 ore de autonomie în circa 20 de minute de incarcare. La toate acestea se adauga si posibilitatea de a trece rapid de la o aplicatie la alta datorita celor 6 GB de memorie RAM ce permite acest lucru.

Noile caracteristici ale lui Moto g10

Si acest terminal vine tot cu un sistem de camere quad de 48 MP, care sunt capabile sa realizeze fotografii clare in lumina scazuta, portrete extreme de frumoase si prim-planuri bine detaliate. Toate acestea sunt posibile si datorita tehnologiei Quad Pixel, dar si Night Vision. Bateria este de 5000 mAh si necesita o incarcare la 2 zile.

Spatiul de stocare este de 64 GB, dar se poate ajunge pana la 512 GB folosind un simplu card microSD. Capacitatea RAM este de 4GB, astfel incat telefonul sa ofere performante mult mai sporite, fara sa diminueze viata bateriei. Display-ul este de 6,5 inch Max Vision HD, iar raportul de aspect este de 20:9 si un raport de ecran-corp de 85%.

Inovatii software eficiente

My UX ofera o gama diversificata de instrumente care se bazeaza pe sistemul de operare Android de la Google si care permite utilizatorilor sa-si personalizeze aplicatiile dorite. O caracteristica importanta este legata de noua glisare, care permite impartirea ecranului in doua pentru a avea parte de mai multe activitati simultan. De altfel Android 11 aduce functii noi accesibile si mult imbunatatite pentru toti utilizatorii de Motorola.

Noile smartphone-uri Moto g10 si Moto g30 sunt deja disponibile in anumite tari din Europa, iar mai multe informatii veti descoperi pe site-ul https://www.motorola.com/ro/.

s-ar putea sa-ti placa