Acasa Tehnologie Modalitatea perfecta de crestere a plantelor

Modalitatea perfecta de crestere a plantelor

by Dragos Schiopu

Astazi am urmarit poate unul dintre cele mai bune dispozitive pentru cresterea plantelor. Si asa cum probabil a-ti observat, eu una ma numar printre acele persoane careia ii plac foarte mult florile si plantele. Iar mai devreme am spus ca am vazut unul dintre cele mai bune dispozitive dintr-un simplu motiv. Pe timp de iarna cea mai mare problema a mea este strict legata de protectia si oferirea plantelor acelor factori necesari oricarei plante. Ca sa explic pe intelesul tuturor despre ce este vorba, si mai cu seama despre ce dispozitiv este vorba am sa spun cateva lucruri esentiale ale acestuia.

In primul rand, ca acest dispozitiv seamana cu un ghiveci de o marime medie, format din doua parti. Partea de sus in care poti aseza planta in pamant, iar in cea de-a doua parte, partea de baza este locul pentru o anumita cantitate de apa. Ideea de baza este aceea ca plantele pot fi udate de cate ori pamantul este uscat, prin niste tevute ce fac legatura intre cele doua parti. Adica fac legatura intre apa si pamant. Iar acest lucru fiind posibil cu ajutorul electicitatii, deoarece acest dispozitiv trebuie cuplat la priza pentru a putea functiona, dar si a telefonului.

Cam aceasta este descrierea in mare a acestui produs. Eu una am fost atrasa de acest dispozitiv inca din prima secunda cand l-am vazut, cu atat mai mult, cu cat forma acestuia nu este de neglijat. Si poate ca necesitatea, dar si nevoia mea acuta de a-mi proteja florile pe timp de iarna m-a facut sa cred ca acel dispozitiv este potrivit pentru mine. Sau mai bine spus pentru nevoile mele.

Sunt curioasa daca voi mai da peste astfel de dispozitive, mai cu seama ca incepand de astazi m-am hotarat sa fiu mult mai grijulie cu ceea ce se intampla in jurul meu, dar si cu vietatile din calea mea. Si pentru ca vreau sa vedeti acest dispozitiv va las aici clipul, iar mai apoi puteti decide daca acest dispozitiv este bun sau nu.

https://www.youtube.com/watch?v=NQQfOXijGlM

s-ar putea sa-ti placa