Acasa Diverse Microsoft renunta la camerele de chat de pe Windows Phone

Microsoft renunta la camerele de chat de pe Windows Phone

by Dragos Schiopu

Atunci cand Windows Phone 8 a fost lansat in 2012, una din marile noutati cu care venea erau camerele de chat, o extensie ce le permitea utilizatorilor sa poarte conversatii si sa distribuie fisiere in diferite camere. Totusi se pare ca acest serviciu nu a avut prea mult succes si astfel Microsoft renunta sa mai ofere suport pentru serviciul camerelor private de conversatii. Decizia a fost urmata insa si de o promisiune conform careia Windows 10 va veni cu noi optiuni care vor ajuta utilizatorii sa tina legatura cu prietenii.

Daca ati creat deja camere de chat atunci le veti putea folosi in continuare insa nu veti putea crea altele noi si nici trimite noi mesaje incepand cu luna Martie. Odata cu lansarea Windows 10, camerele vor fi sterse complet si astfel nu vor ramane decat o amintire. Sunt insa curios cum va reusi Microsoft sa inlocuiasca aceasta optiune insa cu siguranta au un plan bine pus la punct.

Din cate stiu, cei de la Microsoft detin si serviciul GroupMe astfel incat este foarte probabil sa introduca aceasta aplicatie in Windows 10 astfel incat utilizatorii sa nu simta lipsa camerelor de chat private care vor disparea. Totusi, doar de curiozitate, voi ati folosit pana acum acest serviciu ?

rooms

s-ar putea sa-ti placa