Acasa Telefoane Micromax Canvas Doodle 3 specificatii oficiale

Micromax Canvas Doodle 3 specificatii oficiale

by Dragos Schiopu

Micromax Canvas Doodle 3 A102 tocmai a fost anuntat recent si vine cu un display urias de 6 inci LCD cu o rezolutie destul de mica si cu specificatii modeste.

Micromax Canvas Doodle 3

Micromax au lansat un nou terminal din seria phablet-urilor. Display-ul este foarte mare, chiar exagerat avand 6 inci LCD cu o rezolutie destul de mica avand numai 854×480 pixeli. Calitatea imaginii nu va fi foarte buna pentru un telefon din 2014. Display-ul este foarte mare si necesita o rezolutie de 720p. Dotarile mai includ un procesor MediaTek 6572 un dual core de 1,3 Ghz cu nuclee cortex A7 si 512MB de RAM. Combinatia ofera o performanta decenta si ruleaza foarte bine Android 4.2.2 Jelly Bean. Cand spun ruleaza foarte bine ma refer la sistemul de operare in general, 512MB de RAM si un procesor dual core facand fata la cerintele sistemului de operare Android. Ceea ce nu poate rula telefonul sunt jocurile cu grafica mai buna. Memoria interna are 4GB si poate suporta card de memorie de maxim 32GB.

Camera principala are 5MP iar in fata telefonul are o camera de 0.3 MP pentru conferinte Skype, de exemplu. Bateria terminalului are 2,500 mAh foarte buna pentru un asemenea hardware dar insuficienta pentru un display de 6 inci. Din moment ce nici rezolutia nu este foarte mare, bateria ar trebui sa asigure o zi de utilizare. Pretul telefonului este de 140 de dolari in India.

s-ar putea sa-ti placa