Acasa Diverse Cosmote reincepe revolutionarea pietei de abonamente din Romania

Cosmote reincepe revolutionarea pietei de abonamente din Romania

by Dragos Schiopu

Cosmote reincepe atacul in Romania, desi se afla pe locul numarul 3 pe piata locala de telefonie mobila, a lansat in urma cu aproximativ doua saptamani o campanie agresiva de atragere a noi abonati oferindu-le pentru daor 15 euro pe luna abonamentul FREE L ce cuprinde acum si SMS-uri nelimitate catre orice retea si un trafic de date de 2 GB.

Daca utilizatorul nu opteaza si pentru un telefon la abonamnet ci doar abonamentul, timp de 7 sau 14 luni, in functie de durata contractuala aleasa la semnare, pretul abonamentului scade pana la 12.4 Euro pe luna.

Cu ani in urma Cosmote a revolutionat piata de cartele prepay in Romania, iar acum revine cu un abonament ce devine extrem de senzational.

Cei de la Orange au un abonament similar: Pantera 19, ce costa 19 Euro lunar, ofera minute, SMS-uri in retea nelimitate, SMS-uri nationale nelimitate, 350 de minute si SMS-uri internationale si in roaming precum si 1 GB de internet la 4G. Pe cand la Vodafone, cel mai ieftin abonament ce ofera un pachet similar costa 25 de Euro pe luna.

Cosmote Romania avea la finalul anului 2013, aproximativ 1,6 milioane de abonati, Vodafone 3,4 milioane si Orange peste 4 milioane.

s-ar putea sa-ti placa