Acasa Computere Maximus V GENE a ajuns in Romania

Maximus V GENE a ajuns in Romania

by Dragos Schiopu

Placa de baza Maximus V GENE a ajuns saptamana trecuta in Romania. Construita de Asus sub brandul ROG, Maximus V GENE este una dintre cele mai dorite placi de baza ale momentului. Aceasta vina dotata cu noile chipseturile de la Intel, si anume Z77, capabil sa ofere suport pentru procesoarele Intel Core i din a doua cat si a treia generatie (Sandy Brigde si Ivi Bridge). Placa este dispobila in culorile rosu si negru, culori binecunoscute ale familiei ROG.

La capitorul conectica, placa se claseaza foarte bine. Aceasta ofera sloturi PCI Express din a treia generatie si este compatibila atat cu solutii grafica single GPU cat si multi GPU. Insa placa vine si cu cateva noutati semnificatie din punct de vedere tehnologiei, aceasta ofera Extreme Engine DIGI+ II, fiind optimizate perfect pentru overclocking

Ca si restul placilor din brandul Republic of Gamers, Maximus v Gene este dotata cu 8+4+2 faze (CPU, iGPU si DRAM), ofering functii cat mai  precise de ajustare a alimentarii cu energie electrica. Aceasta foloseste condensatori solizi 10k Black Metallic pentru o durata de viata mai lunga si rezistenta sporita atat la temperaturi ridicate cat si extrem de scazute – in functie de solutia de racire.

Mai multe informatii si specificatii tehnice gasiti pe site-ul oficial: http://ro.asus.com

s-ar putea sa-ti placa