Acasa Tehnologie MWC 2015: Mark Zuckerberg a plictisit audienta la MWC 2015.

MWC 2015: Mark Zuckerberg a plictisit audienta la MWC 2015.

by Dragos Schiopu

xz

CEO-ul Facebook a avut cel mai plictisitor discurs din toata cariera sa la MWC 2015. Ca in fiecare an seful Facebook a vorbit despre internet si tehnologie, laudand si scotand in evidenta cei mai buni operatori de telefonie mobila. Zuckerberg i-a laudat in special pe cei ce ofera servicii de foarte buna calitate, care se straduiesc sa scoata tot ceea ce e mai bun din internet. „Oamenii de aici, parte din industrie, conduc demersul de a conecta toata lumea si o fac de decenii” a relatat Zuckerberg in deschiderea prezentarii.

Zuckerberg in decursul conferintei a invitat cei mai buni parteneri ai companiei pe scena pentru a discuta despre efectele internetului in viitor. CEO-ul Airtel AFrica, Christian De Faria, Mario Zanotti de la Milicom si CEO-ul Telenor cat si presedintele GSMA, Jon Frederik Baksaas ii s-au alaturat pentru a discuta despre acest subiect. Au discutat in general despre proiectul Facebook, proiectul Internet.org. Conform spuselor lui Zanotti se pare ca o data cu initiativa de a deschide Internet.org compania a avut o crestere cu 30% a clientilor, atat pentru datele mobile cat si pentru numarul mare de smartphone-uri vandute. Cu toate ca operatorii au oferit si internet gratuit compania nu a avut cu nimic de suferit, ci dimpotriva au incurajat acest proiect, Internet.org.

Zuckerberg a preferat mai degraba sa vorbeasca despre viitorul lui proiect, sa nu discute despre ceea ce audienta ar fi vrut sa auda, precum drone sau lasere sau de ce nu alte metode care i-ar putea ajuta pe oameni pe viitor. „Oamenii vorbesc despre asta pentru ca e sexy. Problema cea mare este ca exista multi oameni care au crescut fara internet” a mai spus CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

Cu toate ca unele persoane au stat mai bine de o ora pentru a participa la conferinta organizata de Zuckerberg, in cele din urma unele scaune au ramas goale iar cativa dintre participanti au adormit in timpul discursului. Cu toate ca unii au adormit in timpul conferintei acestuia se pare Zuckerberg s-a tinut in continuare de discurs si a prezentat ultimele noutati despre viitoarea lui platforma Internet.rog

sleep

s-ar putea sa-ti placa