Acasa Tehnologie Maguay a aniversat 10 ani de No Time for Downtime

Maguay a aniversat 10 ani de No Time for Downtime

by Dragos Schiopu

 Pe data de 4 octombrie 2012 in Bucuresti a avut loc o dubla aniversare pentru compania Maguay. In salile de conferinta ale Grand Hotel JW Marriott, s-au aniversat 10 ani de „No time for Downtime” dar si „20 de ani de performanta pe piata romaneasca..” Sub aceste motive de sarbatoare a avut loc intalnirea care a reunit la un loc branduri precum: Intel, Oracle, Symantec, Quantum, Fortinet, Promise Technology, VMware, Kingston, InWin si Arxivar.

Evenimentul a fost structurat in doua parti. Pe de o parte au fost prezentarile sustinute de catre partenerii evenimentului iar pe de alta parte a fost showcase-ul in cadrul caruia reprezentantii Maguay si cei ai partenerilor au expus demonstratii live relevante despre performantele pe care le pot atinge noile solutii expuse. In cadrul celor doua sectiuni cei 250 de participanti au vazut si auzit detalii despre ideile despre tehnologiile de ultima generatie. Subiectele aduse in discutie cu privire la solutiile si detaliile propuse de Maguay au fost despre servere, storage, sisteme portabile si desktop sub marca Maguay, sisteme optimizate pentru baza de date numarulul unu in lume (Oracle Data Base), arhivare, document management, monitorizare flota si e-learning.

Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay, a susinut o prezentare in care a pus accentul pe viitor, adica pe strategia de dezvoltare pe care Maguay o va urma incepand cu anul 2013. Conform acestei strategii Maguay isi doreste sa puncteze decisiv atat pe piata romaneasca cat si pe cea europeana de tehnologie a informatiei, ca un constructor performant de sisteme, dar si ca integrator de solutii si dezvoltator software. Tot el a declarat:

„Pornind de la principiile noastre de a promova tehnologii decat etichete, bazandu-ne pe parteneriate directe cu generatorii de mai degraba tehnologie si de a oferta preponderent solutii sub marcile proprii Maguay, consideram ca ne putem atinge obiectivele de afaceri pentru urmatorii ani, urmand drumul nostru ascendent. Tinta finala este ca produsele si solutiile noastre sa fie apreciate pentru performanta, eficienta, disponibilitate si nu in ultimul rand pentru pretul corect si costurile reduse de exploatare”

Tot in cadrul acestui eveniment Maguay a primit o placheta aniversara in semn de recunoastere a activitatii performante si a promovarii contributiei romanesti in industria IT mondiala. Aceasta a fost inmanata de Camera de Comert si Industrii Bucuresti, reprezentanta prin Presedintele institutiei, Prof. Dr. Sorin Dimitriu.

Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania a declarat:

„Ne bucuram sa fim prezenti in cadrul acestui eveniment de anvergura, in special la editia aniversara cu numarul 10. Avem convingerea ca acest eveniment va marca un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Oracle in Romania si va duce la intarirea parteneriatului cu Maguay, in calitate de Oracle Gold Partner.”

Evenimentul a avut un deznodamant fericit si s-au pus la cale elemente constructive ce ne pot aduce pe viitor tehnologii moderne in industria IT, cu aplicatii in cat mai multe domenii.

s-ar putea sa-ti placa