Acasa Diverse Aplicatia iA writer disponibila si pe Android

Aplicatia iA writer disponibila si pe Android

by Dragos Schiopu

Aplicatia de scris iA writer este foarte populara pe iOS si Mac datoria meniului simplu si usor de utilizat pe care il ofera. Fara fonturi si setari prea complicate aplicatia te ajuta sa scri fara distragerea atentiei.

De la lansarea sa din 2010, aplicatia a fost disponibila doar pentru cele 2 platforme, iOS si Mac. Dar incepand de ieri aplicatia este disponibila si pentru dispozitivele cu Android. Aplicatia este disponibila, de ieri 25 februarie, in Google Play la un pret de 25,40 Ron.

Principalele caracteristici ale aplicatiei iA writer sunt:

  • font si design optimizat pentru scris.
  • sincronizare cu Dropbox.
  • functia de distribuire a documentelor pe retele sociale.
  • focalizare text care permite focalizarea unei propozitii, textul din jur dispare in fundal.
  • formatarea inovatoare iti permite sa formatezi documentele fara a ridica degetele de pe tastatura prin Mark Down.
  • interfata usor de utilizat.

ia-writer-for-android

Cu aplicatia iA writer nu te poti juca cu fonturi personalizate, setari complexe sau altele, aceasta aplicatie isi concentreaza atentia doar pe scris. Aplicatia utilizeaza fisiere text .txt si .md in metoda de codare „UTF-8”. Nu se pot utiliza documente in format .doc sau .docx.

Dezvoltatorii aplicatiei au precizat ca aplicatia a fost reconstruita de la 0 pentru sistemul de operare Android. In special echipa a fost concentrata si pe faptul ca Android este un sistem de operare open source si ca potentialul de piraterie al aplicatiei este unul foarte ridicat. Dar totodata echipa a apreciat la Android ca este o platforma de tip sursa deschisa.

Daca doriti sa incercati aplicatia o puteti descarca de aici pentru Android, de aici pentu iOS si de aici pentru Mac.

 

s-ar putea sa-ti placa