Acasa Diverse Lista completa de oferte AV Store Black Friday 2015

Lista completa de oferte AV Store Black Friday 2015

by Dragos Schiopu

Lista completa de oferte AV Store Black Friday 2015 o gasiti si pe Digipedia.ro, AV Store fiind un magazin ce se adreseaza pasionatilor de device-uri audio video. Pe langa echipamentele audio video, AV Store vine si cu o oferta buna in ceea ce priveste televizoarele sau videoproiectoarele. Acest magazin mai are si uscatoare de maini sau aspiratoare.

In aceasta seara incepe Black Friday pentru o multime de magazine. Lista cu magazinele de electronice, electrocasnice si IT&C o puteti gasi si la acest link.

Daca va doriti totusi un magazin specializat pe gama de produse audio si video, AV Store ar putea fi una dintre solutiile pe care le cautati. Mai mult de atat, noi avem si o lista cu produsele de Balck Friday al acestui magazin online.

Este bine sa consultati mereu si un magazin care se axeaza pe o anumita gama de produse. Marile magazine au produse care se adreseaza publicului larg, insa magazinele de specialitate mereu vor avea produse profesioniste. Insa pretul lor este destul de ridicat. Astfel, Black Friday ofera o oportunitate destul de mare de cumparare si pentru aceste produse mai scumpe. Reducerile sunt in mare destul de bune. De exemplu, un ecran de proiectare de 1500 de lei ajunge la 1000 de lei, in timp ce castile Audio Tehnica ATH AX1iS costa 110 lei de la 190 de lei.

Lista curpinde casti audio profesioniste, boxe, receivere, sisteme surround, televizoare, videoproiectoare, ecrane de proiectie, dac-uri, pick-up, amplificatoare, playere portabile, amplificatoare casti, etc.

Mai jos aveti lista cu produsele de pe AV Store.

av store black friday 2015

s-ar putea sa-ti placa