Acasa Telefoane LG readuce farmecul unui flip phone in smartphone-ul Wine Smart

LG readuce farmecul unui flip phone in smartphone-ul Wine Smart

by Dragos Schiopu

Destinat in special celor care nu reusesc sa se obisnuiasca cu un touchscreen si prefera clasicele butoane, LG aduce Wine Smart, un flip phone cu sistem de operare Android.

lg_wine_smart_flip_phone

Dupa ce Samsung a lansat un astfel de dispozitiv in urma cu cateva luni, acum este randul celor de la LG sa anunte un smartphone din categoria old school. Pentru a-si pastra dimensiunile compacte, Wine Smart nu va fi un smartphone foarte performant: are un display de 3,5 inci cu o rezolutie modesta de 320 x 480 de pixeli, un procesor quad core la 1,2 GHz si 1GB de memorie RAM. La interior are 4GB de spaţiu de stocare, iar bateria de 1700 mAh este detasabila.

Spre deosebire de Samsung care a produs un smartphone cu clapeta, dar si ecran pe ambele parti, LG Wine Smart a pastrat vechea structura de telefon cu clapeta si a pastrat in partea de jos butoanele. Se pare ca telefonul este destinat in mare masura persoanelor de varsta a treia, care gasesc mult mai facila utilizarea butoanelor fizice versus touchscreen.

Sistemul de operare este unul de actualitate, Android 4.4 KitKat, motiv pentru care nu ar trebui sa apara probleme la instalarea aplicatiilor si, mai ales, la rularea acestora. Nu sunt cunoscute inca alte detalii legate de specificatii, pret sau disponibilitate. Este foarte posibil ca flip smartphone-ul  sa fie destinat doar pietei din Coreea de Sud.

LG Wine Smart este primul telefonul cu clapeta produs de LG in ultimii 7 ani.

http://youtu.be/g4lHFdCgQwA

 

s-ar putea sa-ti placa