Acasa Telefoane LG Optimus F60, telefon pentru selfie

LG Optimus F60, telefon pentru selfie

by Dragos Schiopu

LG Optimus F60 este un smartphone conceput de LG pentru pasionatii de selfie-uri. Telefonul a fost anuntat de LG Romania inca din septembrie 2014.

Telefonul este disponibil in varianta Single Sim si Dual Sim. LG Optimus F60 este dotat cu experienta de utilizare (UX) de la fratele sau mai mare LG G3.

Dr. Jong-seok Park, presedintele si CEO-ul companiei LG Electronics Mobile Communications, declara:

LG F60 ofera o experienta de utilizare premium atat pentru utilizatorii tineri, cat si pentru cei mai in varsta, care isi doresc cea mai rapida experienta la un pret rezonabil.

 

LG F60 este disponibil la Orange din mijlocul lunii octombrie la pretul de 135 euro.

Specificatii pentru LG Optimus F60:

– Android 4.4.2 KitKat

– Dimensiuni: 127.5 x 67.9 x 10.6 mm.

– procesor Qualcomm quad-core, 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, disponibil in versiuni de 4 GB sau 8 GB memorie interna, care poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB.

– display IPS LCD de 4.5 inch avand o rezolutie de 480×800 si densitatea pixelilor de aproximativ 207 PPI.

– camera principala de 5 MP, camera secundara de 1.3 MP, panorama, autofocus, touch focus, led flash, geo tagging.

– baterie de 2.100 mAh

– conectivitate 2G/3G/4G LTE, bluetooth, wi-fi, wi-fi hotspot, GPS.

gesture-shotTelefonul LG Optimus F60 este considerat un telefon pentru selfie datorita aplicatiei Gesture Shot, care permite utilizatorilor sa-si faca un selfie cu o simpla actiune a mainii. Selfie-ul se face foarte usor, prin deschiderea si inchiderea mainii in fata lentilei. Aceasta actiune declanseaza numaratoarea inversa de 3 secunde inainte de declansare.

 

 

Telefonul LG Optimus F60 dispune de aplicatia Front Camera Light, care ii permite utilizatorului sa-si sporeasca iluminarea fetei. Iluminarea se afiseaza in jurul ecranului de preview printr-o lumina alba.

Aplicatia Touch & Shoot permite captarea imaginilor printr-o simpla atingere oriunde a ecranului.

KnockCodeBine-cunoscuta aplicatie Knock Code este disponibila si pe LG Optimus F60. Knock Code deblocheaza telefonul printr-o simpla metoda prin intermediul unu cod personalizat.

Deblocarea se face printr-o serie de atingeri a ecranului, in puncte predefinite de utilizator. Combinatia poate fi de 2 si pana la 8 atingeri a ecranului, aceasta combinatie este aleasa de catre utilizator.

Design-ul telefonului este unul foarte reusit si poate capta atentia celor din jur. Ecranul telefonului IPS LCD de 4.5 inch se descurca foarte bine in razele directe ale soarelui. Pretul telefonului este unul accesibil pentru specificatiile cu care este dotat.

s-ar putea sa-ti placa