Acasa Tehnologie Lg Nexus 4

Lg Nexus 4

by Dragos Schiopu

Suntem in aceea perioada a anului in care se lanseaza noua generatie de telefoane Nexus. Acum se preconizeaza ca noul telefon din seria Google Nexus este produs de LG. Noul telefon din seria a 4-a de Nexus nu se stie daca va fi singurul, Google anuntand ca vor sa produca mai multe telefoane Nexus cu mai multi producatori.

Acesta este doar un prototip primit in teste de onliner.by si inca nu se stie daca va ramane asa sau se vor mai schimba lucruri prin acesta.El este plin de buguri, se opreste din cand in cand, incarcare nu merge bine pentru ca se reseteaza si singura cale de repornire este un soft-reset.

Acest terminal are un display drept fata de Samsung Nexus carea avea un ecran curbat si un difuzor diferit fata restul telefoanelor, impins foarte mult catre marginea superioara.

Cel mai interesant lucru este spatele, care pare un pic neslefuit, dar la atingere este foarte fin. Acesta pare a fi un geam rezistent la zgarieturi, dupa cum au incercat si cei de la onliner sa il zgarie cu o cheie si nu au reusit.Spatele pare neslefuit poate si datorita texturii care seamana un pic un „efect matrix”. Pe spate se mai afla si camera de 8MP cu un Flash Led.

Stanga Samsung Nexus, Dreapta Lg Nexus

Ecranul nu mai este Super AMOLED ca si pana acum, ci este un IPS. Rezolutia este aceeasi de 1280×720  la o diagonala de 4.7 inchi. Imaginea pe ecran se vede imaculat, fara probleme, lasand in urma vechiul Nexus si acum apropiindu-se de calitatea lui iPhone 5.

La performante Lg Nexus are un procesor quad-core Krait Snapdragon S4 cu frecventa de pana la 1.5GHz si cu 2GB Ram.

In concluzie este un telefon foarte bine realizat cu performante bune si cu design pur Nexus. Vom astepta prezentarea oficiala care se spune ca va fi pe 29 Octombrie.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.