Acasa Telefoane LG G3 va primi Android 5.0 Lollipop in aceasta saptamana

LG G3 va primi Android 5.0 Lollipop in aceasta saptamana

by Dragos Schiopu

Vesti foarte bune pentru cei ce detin un LG G3. Ei vor primi un update foarte important saptamana aceasta. Vorbim de noua versiune de Android care este foarte bine optimizata. Cu alte cuvinte putem spune ca LG G3 va primi Android 5.

lg g3 lollipop

LG este un producator care nu prea se tine de software, dar la telefoane am vazut in ultimii doi ani G2 si G3, doua terminale foarte bune din multe puncte de vedere. Insa pe partea de software LG nu sta prea bine sau nu statea prea bine. Cel putin eu am primit update la Android 4.4.2 dupa un an, deci nu pot sa spun ca am fost prea incantat. Insa LG G3 se pare ca va primi update la Android 5 Lollipop saptamana care vine. Daca informatia este adevarata probabil LG si-a dat seama ca un telefon bun fara suport nu satisface publicul. Astfel, G3 primeste update la Lollipop foarte repede in comparatie cu celelate flagship-uri pe care LG le-a creat.

Pe mine nu poate decat sa ma bucure aceste stiri, dar sunt curios sa vad cand va primi LG G2 si LG Optimus G acest update.

Ce presupune acest update sau mai exact ce presupune update-ul la Android 5 in general. In primul rand Lollipop aduce o performanta foarte mare la autonomia telefonului. Google spune ca noul Android ofera inca 90 de minute de functionare, ceea ce este un lucru foarte bun. Un alt aspect consta in interfata grafica mult mai frumoasa. Android 5 mai aduce si un spor mare de performanta si un consum mai mic de resurse.

s-ar putea sa-ti placa