Acasa Telefoane LG G3 a primit update la Android 5.0 Lollipop

LG G3 a primit update la Android 5.0 Lollipop

by Dragos Schiopu

Va spuneam ca LG G3 a „finalizat” update-ul pentru G3 de la Android 4.4.2 KitKat la Android 5.0 Lollipop. Update-ul ar trebui sa fie primit de toate telefoanele neverlocked sau decodate. Pentru telefoanele blocate in retea, update-ul ar mai putea astepta, dar se poate sa mearga si la telefoanele blocate.

LG G3

Am spus ca LG a „finalizat” update-ul la G3, insa ma asteptam la ceva mult mai diferit la capitolul performanta. LG G3 cu Lollipop are un lag mult mai mare decat la KitKat. La Android 4.4.2, LG G3 nu avea un lag remarcabil, insa pe Lollipop se observa foarte bine acest lag. Cand intru in meniu se observa ca sacadeaza un pic, apoi isi revine. O alta problema este faptul ca se incinge mult mai rau. Pe Android 4.4.2 nu se incalzea asa de tare. Pe langa asta, se presupunea ca Lollipop ar trebui sa aduca un spor de performanta la autonomie, insa sunt surprins sa vad ca bateria tine mai putin decat la KitKat.

Eu nu va recomand sa faceti acest update, cel putin pentru moment sa vedem daca LG remediaza problema. De fapt, ar trebui sa spun problemele. In rest telefonul arata foarte bine la capitolul interfata grafica.

Pe scurt problemele cu Android 5.0 Lollipop:

  • se incalzeste destul de repede
  • autonomie mult mai slaba
  • un lag foarte enervant

s-ar putea sa-ti placa