Acasa Telefoane LG G3 mini a fost dezvaluit pentru AT&T

LG G3 mini a fost dezvaluit pentru AT&T

by Dragos Schiopu

LG G3 mini va fi varianta mai mica pentru flagship-ul companiei atat la dimensiuni cat si la performanta. Cateva informatii au fost dezvaluite pe internet despre un model cu numele de cod B2 mini. Stim ca la AT&T LG G3 are nume de cod B2, deci B2 mini face referire la LG G3 mini.

Lg g3 mini paper doc

Dupa cum stim marii producatori ne-au obisnuit sa vedem si versiunea mini a flagship-urilor lor. Ideea este foarte buna, mai ales ca versiunile mini seamana destul de mult cu versiunile originale. Diferenta consta in hardware-ul folosit, acesta fiind mult mai slab decat la flagship. Uneori versiunile mini sunt inexplicabil de slabe fata de modelul de top.

In momentul de fata stim ca LG G3 mini (cunoscut sub numele de LG D725) va avea un display 720p care este ideal pentru un telefon mobil. Diferenta dintre un 1080p si un 720p o resimte doar bateria nu si ochiul uman. Sistemul de operare va fi Android 4.4.2 KitKat alaturi de interfata proprie LG Optimus UI.

Un alt detaliu legat de telefon este camera foto. Aceasta se pare ca va avea 8MP si va realiza poze la o rezolutie de 3264 x 2248 pixeli. Momentan nu avem o poza cu LG G3 mini, dar acesta va semana cu modelul de top la fel ca si LG G2 mini.

s-ar putea sa-ti placa