Acasa Telefoane Lenovo lanseaza noi dispozitive mobile la MWC 2017

Lenovo lanseaza noi dispozitive mobile la MWC 2017

by Dragos Schiopu

Lenovo isi prezinta, in cadrul Mobile World Congress 2017, portofoliul de produse noi, care cuprinde: dispozitivul detasabil Miix 320 care ofera conectivitate in deplasare la un pret convenabil, doua dispozitive convertibile mobile puternice, Yoga 720 si 520 si patru tablete din familia Tab 4 dedicate intregii familii. Toate aceste dispozitive impartasesc aceeasi capacitate de a le oferi utilizatorilor o mobilitate reala, precum optiunea LTE* pentru o conectivitate aproape omniprezenta.

In acelasi timp, Lenovo anunta si imbunatatiri aduse serviciului Lenovo Connect cu suport pentru e-SIM reprogramabile care, pe anumite dispozitive cu Windows LTE, le permit utilizatorilor sa valorifice atat abonamentul de date cand se afla acasa, cat si cele mai bune oferte locale atunci cand calatoresc, fara a fi necesara schimbarea cartelelor SIM.

Familia de tablete Lenovo Tab 4 dedicata familiei dezvolta gama tabletelor mainstream, oferind patru dispozitive cu un design superb si o constructie puternica, special concepute pentru fiecare membru al familiei. Punand accent pe experienta multimedia, modelele Lenovo Tab 4 8 si Lenovo Tab 4 10 includ difuzoare duale si sistemul Dolby Atmos®. Familia Lenovo Tab 4 include si o linie noua de dispozitive premium pentru pasionatii de media: Lenovo Tab 4 8 Plus si Lenovo Tab 4 10 Plus, care etaleaza un design remarcabil cu ecrane full HD cu sticla dubla, procesoare puternice si autonomie de pana la 12 ore.

Dispozitivul Miix 320 imbina productivitatea sistemului Windows 10 cu o tastatura completa intr-o forma detasabila usoara si convenabila. Utilizati-l ca pe un laptop cu un ecran FHD de 10,1 inchi pentru activitati de serviciu sau detasati ecranul si folositi-l ca pe o tableta portabila atunci cand sunteti in deplasare in conditiile in care are o greutate de doar 550g2. Datorita acumulatorului care poate oferi pana la 10 ore de autonomie, puteti urmari un intreg sezon Game of Thrones® fara a avea nevoie de incarcare. In plus, optiunea LTE asigura o conectivitate extinsa. Noua generatie mobila si multi-tasking va aprecia utilitatea echilibrului intre dimensiune si greutate in acest dispozitiv care are un ecran detasabil pentru a urmari videoclipuri, o tastatura bine ancorata si performanta completa a unui PC pentru activitati de creare a continutului. Mai multe informatii despre Miix 320 sunt disponibile aici.

Lenovo Connect cu e-SIM faciliteaza conexiunea oriunde in lume – nu mai este nevoie sa schimbati cartelele SIM. Lenovo Connect ofera utilizatorilor o conexiune fara intreruperi si costuri la nivel local chiar si atunci cand se afla in strainatate, prin utilizarea ofertelor operatorilor locali. Utilizatorii pot chiar folosi acelasi plan de date pe mai multe dispozitive atunci cand acestea dispun de Lenovo Connect. Incepand cu acest trimestru, Lenovo va oferi aceasta tehnologie pe anumite dispozitive detasabile Miix 320 si intentioneaza sa extinda in cursul acestui an aceasta functionalitate pentru dispozitive convertibile Yoga.

Exista momente in care utilizatorii mobili isi doresc puterea si productivitatea unui PC într-un dispozitiv subtire si usor. Avand in vedere ca acestia sunt obisnuiti sa realizeze mai multe sarcini in acelasi timp sau sa alterneze tipul de continut consumat, sunt construite special pentru ei dispozitivele Yoga 720 si 520, disponibile in modele de 13, 14 si 15 inchi. Dispozitivul Yoga 720 de 15 inchi este cel mai puternic convertibil din clasa lui, fiind prevazut cu procesoare Intel Core i7 de a 7-a generatie, placa video NVIDIA GeForce GTX 1050, conexiune ultra-rapida Thunderbolt 3 si baterie care ofera pana la noua ore de autonomie. Pentru cei care isi doresc un dispozitiv cat mai subtire, am conceput Yoga 720 de 13 inchi, cu 17% mai subtire comparativ cu versiunea anterioara, avand doar 14,3 mm. Toate convertibilele le ofera utilizatorilor libertatea si flexibilitatea de a utiliza Yoga in forma care se potriveste stilului lor de viata în miscare datorita modurilor multiple.

Preturi si disponibilitate

Preturile Tab 4 8 si Tab 4 10 incep de la €169 si, respectiv, €179. Pretul de vanzare pentru Tab 4 8 Plus este de €259, iar pentru Tab 4 10 Plus de €299. Acestea sunt disponibile la partenerii Lenovo si pe www.lenovo.com. Seria de tablete Tab 4 va fi disponibila in regiunea EMEA incepand de la sfarsitul lunii mai.

Preturile Miix 320 cu tastatura inclusa si conexiune Wi-Fi fara LTE incep de la €269, in timp ce Miix 320 cu tastatura inclusa si LTE are un pret de pornire de €399, ambele fiind disponibile incepand cu luna aprilie 2017. Dispozitivul Miix 320 cu suport Active Pen si Microsoft Office 365 (pentru 12 luni) va fi disponibil doar in anumite piete incepand cu luna iulie 2017, dar mai multe detalii puteti vedea aici.

Laptopul Yoga 720 13” va fi disponibil incepand de la un pret de €999 in luna aprilie 2017. Pretul Yoga 720 15” va incepe de la €1099 si va fi disponibil in luna aprilie 2017, iar al Yoga 520 14” va incepe de la €599 si va fi disponibil incepand cu luna iulie 2017.

s-ar putea sa-ti placa