Acasa Diverse Le Gouffre are un super succes pe Kickstarter

Le Gouffre are un super succes pe Kickstarter

by Dragos Schiopu

final_gallery_7

Le Gouffre are un succes nebun pe Kickstarter, desi niciodata nu mi-am imaginat ca un film de animatie poate sa ma sensibilizeze atat de mult. Dupa parerea mea este unul dintre cele mai bine gandite filme de animatie pe care le-am vazut.
Indealungul anilor pe Kickstarter au fost lansate si finantate o gramada de proiecte, pornind de la un simplu joc si pana la un film intreg. Majoritatea proiectelor nu au reusit sa fie duse pana la capat, atat din cauza bugetului cat si a lipsei de interes, dezamagindu-si finantatorii. Le Gouffre cu siguranta va fi unul dintre cele mai bune proiecte lansate vreodata pe Kickstarter, atat prin grafica extrem de bine pronuntata cat si prin povestea din spatele filmului.

Le Gouffre este produs de catre cei de la Lightning Boy Studio, a pornit cu un buget mic si a ajuns sa devina cel mai bun produs de pe Kickstarter. Filmul a fost publicat acum doi ani, timp in care a strans o gramada de vizionari. Nu e intocmai un film, mai degraba i-as putea spune un simplu scurt metraj de zece minute. Acesta a fost postat pe Vimeo, intrucat seste singurul sistem ce permite punerea fisiereului intr-o calitate mult mai buna fata de Yotube.

Povestea este destul de simpla dar cu un mare efect, doua personaje ajungand la o prapastie incearca sa construiasca un pod pentru a merge mai departe. Coloana sonora ofera cea mai puternica emotie, ea este cea care pune mai mult accentul pe ceea ce se petrece in film. Intreaga actiune se petrece in salbaticie, intr-o zona saraca in care oamenii sunt nevoiti sa isi creasca singuri sursa de hrana pentru a putea supravietui.
Dupa parerea mea Le Grouffre acesta este cel mai bun scurt-metraj ce a fost lansat vreodata pe KickStarter, toate elementele sunt alese extrem de bine incat sa te faca sa te pui in pielea personajelor, iti ofera senzatia traita de acestea.

s-ar putea sa-ti placa