Acasa Tehnologie Lansare site: 365travelquotes.com

Lansare site: 365travelquotes.com

by Dragos Schiopu

Bogdan lansează astăzi un nou proiect de-al său, 365travelquotes.com – un site de citate motivaţionale despre călătorii. În momentul de faţă puteți citi doar câteva citate, însă în fiecare zi vor fi publicate altele noi.

365travelquotes.com este un proiect care vrea să inspire şi pe alţii să călătorească şi să se îmbogăţească. Totodată, proiectul va promova și imagini trimise de cititori, imagini ce vor deveni background-uri pentru citatele zilnice. Cei care doresc să trimită imagini, o pot face pe adresa de e-mail office@365travelquotes.com.

Citatele motivaţionale vă vor invada pe toate reţele de socializare: FacebookTwitterTumblr , Pinterest şi în curând pe Youtube, cu o surpriză pentru fani.

365travelquotes.com vă propune și un mic concurs: când unul dintre conturile de mai sus va ajunge la 500 de urmăritori, se va face  o tragere la sorţi care va avea ca premiu un USB Corsair Flash Survivor de 16GB USB.

Ne place site-ul, are un design simplu, elegant, conținutul este plasat in prim plan, imaginile sunt de calitate, iar conținutul este bine organizat. Mult succes cu noul proiect, Bogdan, și la cât mai multe citate!

Sursa foto: 365travelquotes.com

s-ar putea sa-ti placa