Acasa Tehnologie Lansare: Hany.ro vă recomandă jucării de Crăciun

Lansare: Hany.ro vă recomandă jucării de Crăciun

by Dragos Schiopu

Crăciunul ne bate deja la poartă și mulți și-au calculat deja bugetul pentru cadourile de anul acesta. Dacă sunteți în criză de timp și doriți să faceți cumpărăturile repede și comod, o puteți face online, iar cadourile vă sunt livrate acasă în cel mult 48 de ore. Pentru a vă scuti de căutat cadoul perfect pe zeci de site-uri și găsirea celui mai mic preț, astăzi se lansează proiectul Hany.ro, proiect ce își propune să vă pună la dispoziție într-un singur loc cele mai bune oferte ale magazinelor online de jucării și cadouri pentru cei mici.

Momentan Hany este în beta și indexează 3-4 magazine de jucării, însă lista cu produse crește în fiecare zi, iar ofertele speciale sunt actualizate în fiecare oră. Puteți să vă abonați la newsletter pentru a primi zilnic pe mail o listă cu produsele recomandate de Hany.

Acum, cu o singură căutare pe Hany găsiţi exact ce aveţi nevoie în cel mai scurt timp posibil, fără să mai căutați pe zeci de site-uri în parte. Interfaţa este aerisită, modernă, elegantă, iar site-ul se încarcă foarte repede. Dacă nu ştiţi ce să cumpăraţi, Hany vă poate trimite chiar recomandări pe mail, Twitter sau Facebook.

Ce părere aveţi despre acest proiect?

s-ar putea sa-ti placa