Acasa Telefoane Lamborghini Tauri 88 – un smartphone de lux cu specificatii de top

Lamborghini Tauri 88 – un smartphone de lux cu specificatii de top

by Dragos Schiopu

Te urci in automobilul tau Lamborghini si iti suna telefonul – cu soneria default de la iPhone. Este jenant, puncteaza cei de la gsmarena, un iPhone au si copiii de 16 ani. Pentru a evita viitoare momente jenante ai nevoie de un telefon ca Tonino Lamborghini Tauri 88, un smartphone construit fizic din materiale premium, cu un design italian si specificatii bune.

Lamborghini Tauri 88 (1)

Facut din otel si piele si incheiat in cusaturi decorative, Lamborghini Tauri 88 este disponibil pe auriu, negru sau de culoarea otelului in ceea ce priveste partea metalica si in culorile albastru, negru, rosu, portocaliu si maron in ceea ce priveste partea de piele. Este creat in Italia si poarta logo-ul Lamborghini.

Telefonul are un ecran de 5 inch cu o rezolutie de 1080p si ruleaza Android.
Procesorul este quad-core Qualcomm Snapdragon 801 ce ruleaza la frecventa de 2,3GHz, iar memoria interna are 64 GB cu posibilitatea de adaugare card de memorie. Bateria de 3400 mAH promite 35 de ore de convorbire in retea 3G.

Camera foto principala are un senzor de 20 MP, iar cea frontala are un impresionant senzor de 8 MP, ceea ce il inscrie pe Lamborghini Tauri 88 in seria telefoanelor dedicate iubitorilor de selfie-uri.

Lamborghini Tauri 88

O informatie foarte interesanta despre acest smartphone de lux este ca el va fi produs doar in 1947 de exemplare, fiecare dintre ele costand 6000 de dolari.
De ce 1947? Pentru ca acesta este anul nasterii lui Antonio „Tonino” Lamborghini, adica fondatorului Lamborghini.

Fanii iPhone s-au simtit jigniti de comparatia celor de la gsmarena, cum ca un iPhone este nepotrivit atunci cand conduci un Lamborghini, iar unii utilizatorii au comentat ca mai degraba un Samsung ar fi nepotrivit atunci cand conduci un Lamborghini. Unii insa au considerat indreptatita comparatia si au declarat ca sunt bucurosi ca a aparut in sfarsit un telefon ce poate face diferenta intre bogati si saraci, pentru ca oricine isi poate permite un iPhone.

s-ar putea sa-ti placa