Acasa Diverse Keyboard for Excel: o noua aplicatie pentru Android de la Microsoft

Keyboard for Excel: o noua aplicatie pentru Android de la Microsoft

by Dragos Schiopu

Cei de la Microsoft Garage au lansat o noua aplicatie pentru Android. Aplicatia se numeste Keyboard for Excel si este o tastatura optimizata pentru Microsoft Excel pe tablete.

keyboard-for-excel

Formatul in tastatura ofera un numpad cu 10 taste, care este comuna in aplicatiile pentru tastatura si ofera introducerea numerelor foarte rapid. Aplicatia mai ofera un buton tab pentru a naviga pe coloane. Tastatura nu dispune de functia auto-corectie si functioneaza doar pe tablete, nu si pe telefoanele mobile.

Tastatura dispune si de un buton Tab care face trecerea intre casutele de text din aplicatia Microsoft Office.

Utilizatorii vor putea scrie mai greu cuvintele cu aceasta tastatura datorita limitari de 75% a ecranului pentru cuvinte. Tastatura ofera 10 cifre dispuse pe 3 randuri, simbolul egal si un Enter de dimensiuni mari. Aceasta tastatura nu va putea fi folosita si in alte aplicatii pentru ca literele sunt prea inghesuite si tastarea unei litere ar putea sa creeze probleme utilizatorului.

Pentru Android, Microsoft Garage a mai dezvoltat o aplicatie  care permite personalizarea ecranului de deblocare, o aplicatie pentru jurnalul de calatorie si o aplicatie pentru Android Wear numita Torque, o aplicatie care iti permite sa cauti online cu Bing cu ajutorul smartwatch-ului dumneavoastra.

Pe langa aplicatiile disponibile, daca Microsoft ar continua sa dezvolte astfel de aplicatii ar putea ajunge unul dintre cei mai buni dezvoltatori de aplicatii pentru Android.

Aplicatia este destinata utilizatorilor de Microsoft Excel si se poate descarca de aici.

 

s-ar putea sa-ti placa