Acasa Diverse Fanii Star Trek sunt devastati! Legenda filmului care l-a interpretat pe Spock a murit

Fanii Star Trek sunt devastati! Legenda filmului care l-a interpretat pe Spock a murit

by Dragos Schiopu

Cu totii stim ce impact au filmele SF pentru pasionatii de tehnologie. Star Trek este unul dintre cele mai bune filme din lume la acest capitol, singurul care poate sa combine cele doua lumi dintre real si virtual.

Din pacate astazi nu vom povesti despre cele intamplate in film, ci mai degraba vom afla o teribila veste in legatura cu unul dintre cei mai iubiti actori a acestui proiect. Leonard Nimoy sau Spock, conform personajului interpretat in film, s-a stins astazi din viata la varsta de 83 de ani.

Star Trek's 40th Anniversary On TV Land

Conform spuselor celor de la New York Times, se pare ca Leonard Nimoy fusese internat in aceasta saptamana la spital din cauza unor boli pulmonare cronice. Actorul a tinut secreta ani intregi boala pe care o avea, marturisind acum cateva zile ca s-a imbolnavit din cauza fumatului, cu toate ca se lasase de aproape 30 de ani. Leonard Nimoy era unul dintre cei mai activi chiar si pe retelele de socializare, printre preferatele lui fiind Twitter si Facebook.

Nimoy simtea cum sfarsitul ii se aproprie, a postat pana si pe Twitter un astfel de mesaj foarte emotionant, mai degraba un avertisment pentru tineri si nu numai, ce avea rolul de ai atrage catre partea buna a vietii si ai indemna sa se lase de fumat.

Leonard Nimoy este cel care l-a interpretat pe Spock, de pe planeta Vulcan, intre 1966-1969, cand se turna prima serie a lui Star Trek, produs de catre Gene Roddenbery.Indealungul serialului Nymoi a devenit prieten aproape cu toata lumea, a vrut sa lase loc de buna ziua oriunde s-a aflat, si a incercat pe cat posibil sa le ofere o companie placuta colegilor sai de platou.

Ultima aparitie a lui Nimoy a fost in anul 2013, in filmul „Star Trek: Into Darkness”. Indelungul cariei, Nimoy a reusit sa obtina trei premii Emmy, pentru rolul de Spock din renumitul Star Trek. Pe langa toate acestea, actorul a mai jucat si in Misiune:Imposibila, Fringe si a devenit naratorul jocului Civilization IV.

2

s-ar putea sa-ti placa